Nothing al bence boşver cmf yiarkadaşlar selamlar cmf 1 ile ilgili düşünceleriniz neler yurtdışından getirtme ihtimalim var ama cihaz hakkında pek bilgim yok youtube trde de pek içerik çeken olmamış bilgisi ve fikri olanlar yardımcı olabilir mi
modülerliği beni pek ilgilendirmiyo ya tek işimi görecek olan şey kılıfa gerek yok çizilirse arka kapağı değişiriz olur biter gösteriş peşinde değilimAna telefon değil de denemek istersen olabilir keyfine. Modüler olması dışında bir özelliği yok, modülerliği de LG G5 kadar iyi değil bence. Sen ne için almak istiyordun?
O zaman olabilir kamera falan nasıl ben pek araştırmadımnothing düşündüm ama 2a ile yaklaşık olarak aynı fiyata geliyo nerdeyse ama cmf1 pubg 120 fps veriyo 2a 90 fps veriyo cmf1 performans olarak daha başarılı gibi geliyo bana
Ne kadara alıyorsun, performans istiyorsan mtk 7300'den daha güçlü cihazlar var orta segmentte. Ayrıca cihazın amacı modülerliği olduğu için o önemsenmiyorsa bana göre alması manasız. Yada çok uygun fiyata denk gelmesi lazım.modülerliği beni pek ilgilendirmiyo ya tek işimi görecek olan şey kılıfa gerek yok çizilirse arka kapağı değişiriz olur biter gösteriş peşinde değilim
8-9kya geliyo bana tanıdık getirecek. performans olarak daha iyi olan kağıt üzerinde var ama ben yazılımdan dolayı da onları tercih ediyorum arkadaşımda 2a var uzun süre oyun oynama sonrasında bile çok ısınmıyo takılma vs yok baya iyi diyo bakalım sıkıldım mi nin reklamlarından yazılım sorunlarındanNe kadara alıyorsun, performans istiyorsan mtk 7300'den daha güçlü cihazlar var orta segmentte. Ayrıca cihazın amacı modülerliği olduğu için o önemsenmiyorsa bana göre alması manasız. Yada çok uygun fiyata denk gelmesi lazım.
8-9 bine olabilir. Başka hangi telefonlar var peki aynı fiyatta?8-9kya geliyo bana tanıdık getirecek. performans olarak daha iyi olan kağıt üzerinde var ama ben yazılımdan dolayı da onları tercih ediyorum arkadaşımda 2a var uzun süre oyun oynama sonrasında bile çok ısınmıyo takılma vs yok baya iyi diyo bakalım sıkıldım mi nin reklamlarından yazılım sorunlarından
vardır da ben rica minnet bunu getirtiyorum diğerlerini soramadım hiç8-9 bine olabilir. Başka hangi telefonlar var peki aynı fiyatta?