10 çekirdek işlemciyi Xiaomi kendisi üretmiş ve 3nm üretim sürecinde üretilmiş. Performansı vesairesi nasıldır bulursanız atabilirsiniz.
Yine tsmc ürünü kendi işlemcisi demek biraz garip10 çekirdek işlemciyi Xiaomi kendisi üretmiş ve 3nm üretim sürecinde üretilmiş. Performansı vesairesi nasıldır bulursanız atabilirsiniz.
O zaman Nvidia, AMD kendi ekran kartlarını; Apple, Snapdragon, Mediatek, Intel, AMD de kendi işlemcilerini çıkarmıyorlar hepsi TSMC ürünü.Yine tsmc ürünü kendi işlemcisi demek biraz garip
Xiaomi kendi işlemcisi diyince kendileri üretmiş gibi bekledim çok iddialı çıktılar çünküO zaman Nvidia, AMD kendi ekran kartlarını; Apple, Snapdragon, Mediatek, Intel, AMD de kendi işlemcilerini çıkarmıyorlar hepsi TSMC ürünü.
O kapasitede iki tane şirket var birisi Intel birisi Samsung. Bir tane işlemci üretmek için kendi üretim fabrikasını açmak aşırı derecede maliyetli bir iş. Intel bile nanometre düşüremedi kaç senedir maliyeti yüksek olduğu içinXiaomi kendi işlemcisi diyince kendileri üretmiş gibi bekledim çok iddialı çıktılar çünkü
Tsmc bile üretse tasarımı Xiaomi ye ait 8 elite den daha verimli ve güçlü ise şaşırırımO kapasitede iki tane şirket var birisi Intel birisi Samsung. Bir tane işlemci üretmek için kendi üretim fabrikasını açmak aşırı derecede maliyetli bir iş. Intel bile nanometre düşüremedi kaç senedir maliyeti yüksek olduğu için