Reklam Bannerı

Yurt dışı 25 Ultra mı 15 Ultra mı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Emirr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Emirr

Yardımsever
Samsung un sensörleri biraz eski ve kayıt vs konusunda sıkıntılı Xiaomi kayıt konusunda rahat ama kamera yazılımı biraz iyi değil gibi ikisi arasındayım öneriniz ne olur nasıl bi yol izleyebilirim

Pardon hocam iki cihazın adını yazdığım için anlaşılır diye ummuştum haklısınız S25 Ultra 38 15 Ultra 43 bin tl
Sendeki telefondan memnunsan bekleyebilirsin bence, S25 Ultra daha alınabilir daha ucuz olduğu için. 15 Ultranın 43 bin lira olacak bir durumu yok yeni diye o fiyatlara satılıyor olabilir.

Sendeki telefondan memnunsan bekleyebilirsin bence, S25 Ultra daha alınabilir daha ucuz olduğu için. 15 Ultranın 43 bin lira olacak bir durumu yok yeni diye o fiyatlara satılıyor olabilir.
Saolun hocam fikir için ben biraz bu kayıt vs işlerinden çekindiğim için 15 Ultra daha makul geldi ama madem öyle biraz daha beklerim

Saolun hocam fikir için ben biraz bu kayıt vs işlerinden çekindiğim için 15 Ultra daha makul geldi ama madem öyle biraz daha beklerim
15 Ultranın da mı kaydı kapak açılmadan yapılıyor artık? Xiaomi 13 ultradan 15 ultraya çok değişen bir şey yok ama fiyat çok yükselmiş, s23 ultradan daha düşük fiyatlıydı s Xiaomi 13 ultra

15 Ultranın da mı kaydı kapak açılmadan yapılıyor artık? Xiaomi 13 ultradan 15 ultraya çok değişen bir şey yok ama fiyat çok yükselmiş, s23 ultradan daha düşük fiyatlıydı s Xiaomi 13 ultra
Evet kaydı kapak açılmadan server üzerinden yapılabiliyor o açıdan daha güvenli geldi

Hangi telefona göre daha güvenli geldi? S25 ultranın kaydı da aynı şekilde yapılıyor.
S25 Ultra da aynı şekilde yapılabiliyor mu ben bilmiyordum madem öyle o zaman asıl konuya geleyim S25 Ultra mı Xiaomi 15 Ultra mı genel kamera zoom vs olarak daha iyi?

Samsung 256 Xiaomi 512 ondan biraz çekiniyorum Samsung Video ve kamera konusunda detay yakalamada iyi iş çıkarıyor ama zoom konusunda çok pastelleştirip bozuyor
Xiaomi 13 ultra varsa hâlâ 20-25 bine onu alabilirsin gibi. Yada Türkiyeden s23 ultra

Geri