Reklam Bannerı

15-16K kalemli tablet önerisi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kerem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kerem

Keşifçi
Arkadaşım genel kullanım için 15 bin civarına tablet arıyor arada çizim için arada dizi izlemek için falan oyun da var biraz sizce ne olabilir?

Aklımızda xiaomi pad 7 ve samsung s9 fe var şuan,
Xiaomi pad 7 için ekstra kalem alınması gerekcek

Arkadaşım genel kullanım için 15 bin civarına tablet arıyor arada çizim için arada dizi izlemek için falan oyun da var biraz sizce ne olabilir?

Aklımızda xiaomi pad 7 ve samsung s9 fe var şuan,
Xiaomi pad 7 için ekstra kalem alınması gerekcek
Ben s9 fe sipariş ettim bugün gelirse deneyimlerimi aktarırım pad 7 güzel ama orj kalemi bulabildiniz mi güzel cihaz s9 fe işlemci olarak 15 k ları görebiliyosanız zayıf benim Max cıkabildiğim 11 k dı 1800 e aldım s10 fe olabilir kalem varsa ama pad7 çok güzel cihaz yazılım harici

Ben s9 fe sipariş ettim bugün gelirse deneyimlerimi aktarırım pad 7 güzel ama orj kalemi bulabildiniz mi güzel cihaz s9 fe işlemci olarak 15 k ları görebiliyosanız zayıf benim Max cıkabildiğim 11 k dı 1800 e aldım s10 fe olabilir kalem varsa ama pad7 çok güzel cihaz yazılım harici
Mi store da 2 bine focus kalem var onu alırız alırsak, s10 fe yi hiç düşünmemiştik ama s10 fe içinde hafıza kartı almak gerekecek, sizce pad 7 nasil rakipleri neler ,rakiplerine kıyasla nasıl

S9FE+ 12/256. Hem depolaması iyi hem ekranının büyük olması not almak için avantaj. Diğerleri 11 inç bu 12.4 inç ki o da büyük defter boyutunda

S9FE+ 12/256. Hem depolaması iyi hem ekranının büyük olması not almak için avantaj. Diğerleri 11 inç bu 12.4 inç ki o da büyük defter boyutunda
Xiaomi pad 7 nin ekranı küçük ama 144 hz ve işlemcisi antutu da 1.4m civarı s9 fe ise 600 bin xiaomi pad 7 de yazılımsal sorun var mi

Xiaomi pad 7 nin ekranı küçük ama 144 hz ve işlemcisi antutu da 1.4m civarı s9 fe ise 600 bin xiaomi pad 7 de yazılımsal sorun var mi
Oyun falan oynayacaksa olabilir, ben kalemli tablet deyince aklıma sadece yazı yazmak geldi. Onun dışında pad 7 daha iyi bir tablet her yönden.
Onun dışında iPad A16 var fakat kalemi 5 bin lira.
Bir de büyük seçenek olarak 12.7 inç IdeaPad Pro var, 8300 ve kalemi ile beraber 15 bine satılıyor.
Benzer özelliklere sahip klavyeli ve kalemli satılan Honor Pad V9 var, 8350 ve kalemli olarak 15.599 TL'ye satılıyor, ekran boyutu 11.5.

• Beğen
Tepkiler: OKN
1) Xiaomi Pad 7 8/256 GB
Ekran kalitesi ve işlemcisi iyi.
Kalem desteği varmış.
2) Apple iPad 11.Nesil (A16) 6/128
İyi yazılım, uzun ömürlü ve güçlü işlemci. Aksesuar desteği çok iyi. Dizi film izlemek için rakipleri kadar iyi değil ekran oranı yüzünden.
Kalem Apple pencil 1.Nesil ve Apple pencil type -c destekli.
3) Lenovo Idea Tab Pro TB373FU 8/256 GB
Büyük ekran, kutudan kalem çıkıyor, kutudan şarj aleti çıkmıyor. Kılıf ve ekran koruyucu bulmak zor.
4) Honor Pad V9 8/256 GB
İyi ekran ve güçlü işlemci. Kılıf ve kalem hediyeli.
Samsung isteniyorsa bu iki model olabilir ya da Tab S10 FE en ucuz versiyonu olabilir.
5) Samsung Galaxy Tab S9 FE+ Wi-Fi 8/128 GB
6) Samsung Galaxy Tab S9 FE Wi-Fi 6/128 GB

Son düzenleme:
Ayrıca Ipad 11. Nesil (A16) kalemi 5K değil daha ucuza alınabiliyor. Trendyol da MasterCard kuponu ile n11 de normal kupon ile bu fiyatta.

Screenshot_20250601_104652_n11.webp

Screenshot_20250601_113822_Trendyol.webp

1) Xiaomi Pad 7 8/256 GB
Kalem desteği yok muadil kalem denemek lazım.
İyi yazılım, uzun ömürlü ve güçlü işlemci. Aksesuar desteği çok iyi. Dizi film izlemek için rakipleri kadar iyi değil ekran oranı yüzünden.
Kalem Apple pencil 1.Nesil ve Apple paemcil type -c destekli.
Büyük ekran, kutudan kalem çıkıyor, kutudan şarj aleti çıkmıyor. Kılıf ve ekran koruyucu bulmak zor.
4) Honor Pad V9 8/256 GB
Samsung isteniyorsa bu iki model olabilir ya da Tab S10 FE en ucuz versiyonu olabilir.
Xiaomi de var kalemi arkadaş yazmışti o uyumlu focus kalem kendi kalemi

1) Xiaomi Pad 7 8/256 GB
Kalem desteği yok muadil kalem denemek lazım.
Kalem Apple pencil 1.Nesil ve Apple paemcil type -c destekli.
4) Honor Pad V9 8/256 GB
Veya biraz daha zorlayıp Tab S9 8/128 olabilir.

En mantıklısı pad 7 gibi o halde 16 bine kalem dahil
Ana sebeplerinden birisi yazı yazmaksa bir mağazaya gidip kalemini bir deneyin, kalem hissiyatı markadan markaya değişiyor, belki başka markanın kalemini daha çok beğenebilir. Yazma tablette en önemli konulardan biri bence

Ana sebeplerinden birisi yazı yazmaksa bir mağazaya gidip kalemini bir deneyin, kalem hissiyatı markadan markaya değişiyor, belki başka markanın kalemini daha çok beğenebilir. Yazma tablette en önemli konulardan biri bence
Internette focus kalem alın dediklerini gördüm fakat başka kalemlerle de uyumlu mu biliyor musunuz

Ayrıca yakınımızda mi store yok o yüzden deneme fırsatımız olmucak

Ayrıca gözüme çarpan bir diğer tablet ise Huawei matepad 11.5 s papermatte 13 bin civarına klavye ve kalemle beraber geliyor

Geri