Reklam Bannerı

S23 Ultra Alınır Mı?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan M.Burak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

M.Burak

Yardımsever

Ekli dosyalar

• Screenshot_20250513_211518_Chrome.webp
    Screenshot_20250513_211518_Chrome.webp
    50.6 KB · Görüntüleme: 18
Eski cihaz ama S24+ veya S25+ yerine kalem ve kamerası için tercih edilebilir.

Ekli dosyayı görüntüle 3615
Eksi özellikleri artı özelliklerinden daha fazla, işlemcisi eski ve güncelleme daha az alacak, fakat tasarım kamera kalem artısı. Ekran korumaları bile aynı bu iki cihazın oradan bile bir şey kaybetmemiş oluyorsunuz. Ayrıca S23 ultranın sürdürebilir performansı yani stabilitesi daha iyi, S25 plusta ise %50 civarı sürdürülebilir performans var. Bu tabiki de daha fazla performans almayacağınız anlamına gelmiyor ama aradaki fark uzun süreli işlemlerde daha az hale gelecek demek.

S25 e göre tek eksi işlemci gerisi aynı hatta kalem daha iyi s23 de edge ekran belki sıkıntı olabilir
ekran koruyucu bulmak zor, kılıf bulunabilir. Güncelleme olarak Android 17’yi alıcak sonrası yok. İşlemci iyi ama 8 elite işlemcisinin yanında az kalıyor ama bu cihaz için
Samsung istiyorum, kamera ve tasarımı iyi, derli toplu bir ürün. Evet alınır ama eski ğrün olduğunu bilerek almalı.
Ben alır mıydım yani duruma göre alırdım s25+ ve Honor magic 7 pro yerine.

ekran koruyucu bulmak zor, kılıf bulunabilir. Güncelleme olarak Android 17’yi alıcak sonrası yok. İşlemci iyi ama 8 elite işlemcisinin yanında az kalıyor ama bu cihaz için
Samsung istiyorum, kamera ve tasarımı iyi, derli toplu bir ürün. Evet alınır ama eski ğrün olduğunu bilerek almalı.
Ben alır mıydım yani duruma göre alırdım s25+ ve Honor magic 7 pro yerine.
Magıc 7 pro alırdım ben alacak olsam

Magıc 7 pro alırdım ben alacak olsam
Olabilir ama 256GB versiyonu ile (anlık olarak, normalde daha az) 13-14 bin lira fark, 512 GB versiyonu ile arasında 7-8 bin lira fark olduğunu da unutmamak lazım. Fiyat farkları azalıp artabilir, Honor Magic 7 Pro donanım bakımından çok daha üst bir telefon, ara sıra da 50 bine kadar düşüyor.

Olabilir ama 256GB versiyonu ile (anlık olarak, normalde daha az) 13-14 bin lira fark, 512 GB versiyonu ile arasında 7-8 bin lira fark olduğunu da unutmamak lazım. Fiyat farkları azalıp artabilir, Honor Magic 7 Pro donanım bakımından çok daha üst bir telefon, ara sıra da 50 bine kadar düşüyor.
Bu segmentte çok güzel cihaz toplu pakette güncel ayrıca

Geri