Donanım olarak en iyisi 14T Pro, kamera olarak en iyi donanım Xiaomi 13 ultra, fakat harici uygulama vs kurmanız gerekebilir. Kayıt belirsizliği olmasa s24 ultra da alınabilirdi. Yıl içinde açılma ihtimali var mı acaba?14t pro
mi 14
mi 13 ultra
s23 ultra
s24 ultra
Samsungda kayıtlı s23 ultra bulunabiliyor 24lerde kayıt şuanlık yok. Xiaomilerin hepsinde kayıt mevcut
Şuan 24u alsam 2026 Mayısa kadar açılmasını bekleyebilirim, fakat şuana kadar açılmamış olması beni şüphelendiriyor ondan çok yanaşmak istemiyorum. Mi 14 hakkında ne düşünüyorsunuz?Donanım olarak en iyisi 14T Pro, kamera olarak en iyi donanım Xiaomi 13 ultra, fakat harici uygulama vs kurmanız gerekebilir. Kayıt belirsizliği olmasa s24 ultra da alınabilirdi. Yıl içinde açılma ihtimali var mı acaba?
Daha küçük boyutlu bir telefon istiyorsan olabilir ama ben Xiaomi 13 ultra yerine almazdım kamera yönünden geride ultraya göreŞuan 24u alsam 2026 Mayısa kadar açılmasını bekleyebilirim, fakat şuana kadar açılmamış olması beni şüphelendiriyor ondan çok yanaşmak istemiyorum. Mi 14 hakkında ne düşünüyorsunuz?
Kral şuan bende S24U var. 2024 Ağustosta almıştım. 2 tane sim girişi var. Aldığımdan beri 1 tanesi bile kapanmadı hala sim yerlerini değiştirmedim. Yılbaşında sıfırlandığını varsayarsam nerdeyse 6 aydır kapanmadan kullanıyorum. Normalde çoktan kapanması gerekirdi.Şuan 24u alsam 2026 Mayısa kadar açılmasını bekleyebilirim, fakat şuana kadar açılmamış olması beni şüphelendiriyor ondan çok yanaşmak istemiyorum. Mi 14 hakkında ne düşünüyorsunuz?
2 aya kapanacak mı peki? Ve bu süreç içerisinde hiç kayıt açıldı mı?Kral şuan bende S24U var. 2024 Ağustosta almıştım. 2 tane sim girişi var. Aldığımdan beri 1 tanesi bile kapanmadı hala sim yerlerini değiştirmedim. Yılbaşında sıfırlandığını varsayarsam nerdeyse 6 aydır kapanmadan kullanıyorum. Normalde çoktan kapanması gerekirdi.
Xiaomi 13 ultra çok kalın bir telefon, s23 ultra her ne kadar çok ince olmasa bile ben Xiaomi 13 ultra'nın kalın olmasına katlanamıyorum, şu anki telefonum da kalın onun da etkisi var.Şuan 13 ultra ve 23 ultra arasında gidip geliyorum, siz olsanız ne alırdınız?