en ağır efootball brawlstars falan@chanlı beklentin olmasin. Ne oynayacaksin?
O zaman sorun olmaz ama Genshin Impact gibi ağır oyunlarda iyi deneyim sunmaz.en ağır efootball brawlstars falan
Exynos 1280 ile oynarsın ama inanılmaz beklentilere girmea25 oyun performansı olarak memnun edermi?
@Murat Burç
Yani şöyle bir durum var bütçenizi arttıracaksanız tam arttırın derim. Ha ben ancak bunu arttırabiliyorum derseniz 8/256'yı almaktan bir zarar gelmez. Değer mi konusu karmaşık6ya 128 versiyonuyla 8e 256 versiyonu arasında 1.4k fark var değermi?
yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim hocam a25 dışında başka bir öneriniz varmıdırYani şöyle bir durum var bütçenizi arttıracaksanız tam arttırın derim. Ha ben ancak bunu arttırabiliyorum derseniz 8/256'yı almaktan bir zarar gelmez. Değer mi konusu karmaşık
Bu bütçede cihazlar birbirinden çok ayrılmıyor. Bütçe artarsa A35 - A55 - Honor 200 256 olabilir gibiyardımcı olduğunuz için teşekkür ederim hocam a25 dışında başka bir öneriniz varmıdır
tekrardan sağolun hocam iyi akşamlarBu bütçede cihazlar birbirinden çok ayrılmıyor. Bütçe artarsa A35 - A55 - Honor 200 256 olabilir gibi
Mümkünse biraz zorlamalısınbu fiyatta alınabilecek en güçlü telefon hangisidir kamerası çok önemli değil
2. El bakardım hocam sahsen s21 serisi s21 fe ve düz model 0 a35 aşagısı cihaz almak mantıklı gelmiyor banabu fiyatta alınabilecek en güçlü telefon hangisidir kamerası çok önemli değil
En son alacagim şey yenilenmişyenilenmiş telefon alınırmı sizce hocam easycepten teknosadan falan sahte parça takma imei değiştirme gibi şeyler duymuştum
Sahte parça takmazlar ama birebir orjinal parça takarlar mı bilemem. Mesela pil değişir ama örnek veriyorum kaliteli/orta kalite başka bir takılır gibi gibi. O konularda maalesef bilgi eksikliği var ancak nispeten yeni bir telefonu yenilenmiş şekilde alırsan işlem görmeme ihtimali var üstüne üstlük taksitle.yenilenmiş telefon alınırmı sizce hocam easycepten teknosadan falan sahte parça takma imei değiştirme gibi şeyler duymuştum