Reklam Bannerı

One UI 7 Şarj Sorunu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Rehimov
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Rehimov

Keşifçi
Merhabalar Samsung Galaxy A55 5G Cihazı Kullanıyorum Ve One UI 7 Güncellemesini Yüklediğimden Beri Sarjın Çok Alakasız %'Delerde Hızlı Tükendiğini Görüyorum Mesela Fotoğraf'da En Son %90'a Kadar Sarj Olmus Ve Üzerinden 40 Dakika Geçmiş Ve Sarjım %7 Azalmış Telefonu Tam 10 Ay Kullandım Ve Resmi Telefon Mağazasından Aldım

● Telefonun Pili Değiştirlmedi
● Şarjdayken Telefonla Çok Sık Oynamadım
● Çakma Kablo Ve Adaptör Kullanmadım

Bu Durum One UI 7 Güncellemsi Yükledikden Sonra Başlamadı Aslında Yaklaşık 1 Aydır Bu Durum Devam Ediyor Eskiden İyiydi Telefonda Kötü Amaçlı Yazılım Ola Bilir'mi ? Ve Gece Yattın Sabah Kalkdığımda Telefonun Şarjı Kendi Kendine Çok Düşüyor Mesela 25% De Herşeyi Kapatıb Mesela ● Wifi ● Mobil Veri ● Konum Gibi Uygulamaları Kapatıb Yatıyorum Sabah Bir Kalkıyorum Şarj %16 Bu Normal'mi ?

Ekli dosyalar

• Screenshot_20250701_011806_Device care.webp
    Screenshot_20250701_011806_Device care.webp
    56.7 KB · Görüntüleme: 23
Merhabalar Samsung Galaxy A55 5G Cihazı Kullanıyorum Ve One UI 7 Güncellemesini Yüklediğimden Beri Sarjın Çok Alakasız %'Delerde Hızlı Tükendiğini Görüyorum Mesela Fotoğraf'da En Son %90'a Kadar Sarj Olmus Ve Üzerinden 40 Dakika Geçmiş Ve Sarjım %7 Azalmış Telefonu Tam 10 Ay Kullandım Ve Resmi Telefon Mağazasından Aldım

● Telefonun Pili Değiştirlmedi
● Şarjdayken Telefonla Çok Sık Oynamadım
● Çakma Kablo Ve Adaptör Kullanmadım

Bu Durum One UI 7 Güncellemsi Yükledikden Sonra Başlamadı Aslında Yaklaşık 1 Aydır Bu Durum Devam Ediyor Eskiden İyiydi Telefonda Kötü Amaçlı Yazılım Ola Bilir'mi ? Ve Gece Yattın Sabah Kalkdığımda Telefonun Şarjı Kendi Kendine Çok Düşüyor Mesela 25% De Herşeyi Kapatıb Mesela ● Wifi ● Mobil Veri ● Konum Gibi Uygulamaları Kapatıb Yatıyorum Sabah Bir Kalkıyorum Şarj %16 Bu Normal'mi ?
One UI 7 ile alakalı başka hiç bir sebebi yok

Başta Bende Öyle Düşündüm Amma Daha Sonra Birşey Farkettim One UI 7 yi Kurduktan sonra oldu doğru amma cok ainden başladı bu olay ben aksine şuan kötü amaçlı yazılım olduğunu düşünüyorum.
İçiniz rahat olsun One UI 7 ile alakalı ben S24 Fe kullanıyorum One UI 6.1 de daha uzun gidiyordu 7.0 dan beri dayanmıyor pil

One UI 7 ile alakalı başka hiç bir sebebi yok
Ve Birde Şöyle Birşey Var Şimdi Farketim Bu Durum Bazen Düzeliyor Bazen Bozuluyor Yine Mesela Bazen Sarja bakıyorum baya iyi dayandi diyorum amma bazen cok hızlı bitdi diyorum ve ayni %'delerde ve ayni aktivitelerde oluyor bu durum

İçiniz rahat olsun One UI 7 ile alakalı ben S24 Fe kullanıyorum One UI 6.1 de daha uzun gidiyordu 7.0 dan beri dayanmıyor pil
Böyle Sorunları Genellikle Format Atarak Çözülür Yada Yeni Bir Güncelleme Beklenir Amma Format Atmaya Kalkissam Bilgilerimi Yedeklemem 2 Haftayı Alır Cok Zamanim Olmuyor Genellikle Formatsiz Bjr Yolu Varmi Bunun ?

Böyle Sorunları Genellikle Format Atarak Çözülür Yada Yeni Bir Güncelleme Beklenir Amma Format Atmaya Kalkissam Bilgilerimi Yedeklemem 2 Haftayı Alır Cok Zamanim Olmuyor Genellikle Formatsiz Bjr Yolu Varmi Bunun ?
Format atmadan yapamazsınız maalesef smart switch üzerinden başka bir cihaza aktarın veya bilgisayara aktarın

Çok sıkıntı yaşayan var one uı 7 de pil su gibi diye ben dex moda su gibi harcıyor onu söyleyebilirim az işlem yapamama rağmen

Geri