Hayır, Macbook pro M3 ile Macbook Air M4 arasında kaldım hocam, sadece Air 15 inç olan versiyon( fiyat aşağı yukarı aynı diye.Macbook Pro 14"'ten kasıt M4se direkt hiç düşünmeden Macbook Pro 14" M4
Ben yine de Macbook Pro 14" M3'ü alırdım. Aktif soğutma var. Ekran daha iyi, genel olarak daha kaliteli.Hayır, Macbook pro M3 ile Macbook Air M4 arasında kaldım hocam, sadece Air 15 inç olan versiyon( fiyat aşağı yukarı aynı diye.
Ben yine de Macbook Pro 14" M3'ü alırdım. Aktif soğutma var. Ekran daha iyi, genel olarak daha kaliteli.
Hepsiburadadan alacaksanız satış ortaklığı bağlantısı atabilirim.
O 8 GB RAM detayı olmadı. 8 GB RAM'li Macbook alınmaz.Hayır, Macbook pro M3 ile Macbook Air M4 arasında kaldım hocam, sadece Air 15 inç olan versiyon( fiyat aşağı yukarı aynı diye.
Hatta şöyle yapayım:
Apple Macbook Pro MTL83TU/A M3 CPU 10C GPU 8 GB 1 TB SSD 14" MacOS Dizüstü Bilgisayar Fiyatları ve Özellikleri
Apple Macbook Pro MTL83TU/A M3 CPU 10C GPU 8 GB 1 TB SSD 14m.n11.com
İle
Arasında seçim yapmak istiyorum.
O 8 GB RAM detayı olmadı. 8 GB RAM'li Macbook alınmaz.
Macbook Prolar gerçekten çok güzel cihazlar ama ben 50 bin küsür verip 8 GB RAM almam. Macde 8 GB RAM devri bitti. M2 ve üstünde aslında 8 GB RAM'li Macbook artık üretilmiyor. Bunlar elde kalanlar.Peki iki link arasında, büyük bir edit yapmayacaksam hangisi?
Rica ederim.Peki o zaman. Yardım için teşekkür ederim.