Reklam Bannerı

M.2 SSD Tavsiyesi Lazım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan t_h42
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

t_h42

Paylaşımcı
Mevcut piyasadaki F/P oranı en yüksek, Dramli, tercihen PCIe 4.0 (Keymey'in 2 TB SSDsi gibi fırsat olursa 3.0 da olur), 1 TB SSD lazım. Mümkün olduğu kadar ucuz ve bilindik markalar önerirseniz güzel olur.

Düşüncemde Kioxia Exceria Pro modeli var. 1GB Dram bu bütçede baya iyi deniyor. Başka önerileriniz var mıdır acaba? @Technicer @Keymey (moonwalkı etiketledikte uzun süredir gözükmüyor forumda haberi olan var mı?)

Her zaman bakıyorum. Forumdaki bilgi seviyesi yüksek olduğundan yazma gereği duymuyorum. Burası diğer siteler gibi değil.

moonwalkı etiketledikte uzun süredir gözükmüyor forumda haberi olan var mı?
Exceria Pro'nun 1 TB olanı Trenyol'da İntros tarafından satılırken 2.3k fiyata alan dahi oldu. Bil Kazan/Tıkla Kazan kodunu uygulayınca çoğu ürünün fiyatı düşüyor, aynı satıcı tekrar satarsa bu şekilde alınabilir. KC3000/Renegade'le benzer kalitede. Isıların daha yüksek seyrettiği sistem veya laptoplar olabilir, sisteme bağlı. Sağlığı daha hızlı düşebilir ancak sayısal değerdir, diskin kendisinde sorun olmadığı sürece işleyişi etkilemez. Exceria Pro'dan daha stabil SSD'ler olabilir, onların da fiyatı 4k bareminde, biraz da markaya para vermek olur.

Son düzenleme:
İ

Düşüncemde Kioxia Exceria Pro modeli var. 1GB Dram bu bütçede baya iyi deniyor. Başka önerileriniz var mıdır acaba? @Technicer @Keymey (moonwalkı etiketledikte uzun süredir gözükmüyor forumda haberi olan var mı?)
İyi denk getirmişsin fiyatı güzel bence, açıkçası çok düşünme al. Sürekli aynı şeyleri takip etmek canımı sıkmaya başladı tavuk bakıyorum o yüzden indirim kovalamak yok

Geri