Hepsi önerilen hocam kablodan mı acaba diye düşünüyorumBu ekran çözünürlüğü ölçeklemesi yüzünden mi oluyordu o tarz bir problem olabilir bulanıklık. Ona bir bakın
Değiştir bakalım bir şeyleri ölçekleri falan, kablo HDMI değil mi 2k 144 destekler. Ekran çözünürlüğünü 1440p 144hz yap 180 hz değil. Onun için HDMI 2.1 lazımHepsi önerilen hocam kablodan mı acaba diye düşünüyorum
Değiştir bakalım bir şeyleri ölçekleri falan, kablo HDMI değil mi 2k 144 destekler. Ekran çözünürlüğünü 1440p 144hz yap 180 hz değil. Onun için HDMI 2.1
Kablodanmıs hocamDeğiştir bakalım bir şeyleri ölçekleri falan, kablo HDMI değil mi 2k 144 destekler. Ekran çözünürlüğünü 1440p 144hz yap 180 hz değil. Onun için HDMI 2.1 lazım
Birde bir sorum var hocam hdmi taktim fakat siyah ekranda sağ ve sol üst köşede beyaz leke var kablodan mı acaba yoksa monitörden mi ?Değiştir bakalım bir şeyleri ölçekleri falan, kablo HDMI değil mi 2k 144 destekler. Ekran çözünürlüğünü 1440p 144hz yap 180 hz değil. Onun için HDMI 2.1 lazım
Fotoğraf atar mısın? Nasıl bir beyaz leke anlamadım çünküBirde bir sorum var hocam hdmi taktim fakat siyah ekranda sağ ve sol üst köşede beyaz leke var kablodan mı acaba yoksa monitörden mi ?
Bu kadar değilde fotoda cok cıkmıs ama var beyaz renk yansıyorFotoğraf atar mısın? Nasıl bir beyaz leke anlamadım çünkü
Backlight gözükür IPS'te köşelerde siyah ekranda, oled yada miniled olması lazım gözükmemesi için. Normal bir olay yaniBu kadar değilde fotoda cok cıkmıs ama var beyaz renk yansıyor
eyvallah hocam sağolasın beyaz gözüküyor bende sandım kablo ya da monitör sıkıntılıBacklight gözükür IPS'te köşelerde siyah ekranda, oled yada miniled olması lazım gözükmemesi için. Normal bir olay yani
hocam peki 2k 180hz alabileceğim dp ya da hdmi var mı çünkü dp kabloyu takınca bazı simgeler bulanık gösteriyorBacklight gözükür IPS'te köşelerde siyah ekranda, oled yada miniled olması lazım gözükmemesi için. Normal bir olay yani
Şu an ekran yenileme hızın kaç? 144 yaparsan düzgün gözükür. HDMI 2.1 alman lazım 2k180 almak için, HDMI 2.0 en fazla 2K144 destekliyorhocam peki 2k 180hz alabileceğim dp ya da hdmi var mı çünkü dp kabloyu takınca bazı simgeler bulanık gösteriyor
144 kullanıyuourm suan peki hdmı 2.1 mi daha iyi display port muŞu an ekran yenileme hızın kaç? 144 yaparsan düzgün gözükür. HDMI 2.1 alman lazım 2k180 almak için, HDMI 2.0 en fazla 2K144 destekliyor
Farketmez. Bunun net cevabı yok.144 kullanıyuourm suan peki hdmı 2.1 mi daha iyi display port mu
Monitör 10bit ise 119hz kullanmak lazımmış da öyle bir ayar yok sanırım. Tablo atayım bak hangi versiyonu daha iyi diye.144 kullanıyuourm suan peki hdmı 2.1 mi daha iyi display port mu