Kutuyu açmadan sorguladım kayıt yok gibi bişey yazdı. Telefonu kurdum falan sonra yine baktım bu sefer garanti bilgileri cıktı.Samsung'dan garanti bilgisinden sorgulayabiliyorsunuz.
Kutuyu açmadan sorguladım kayıt yok gibi bişey yazdı. Telefonu kurdum falan sonra yine baktım bu sefer garanti bilgileri cıktı.Samsung'dan garanti bilgisinden sorgulayabiliyorsunuz.
O zaman önceden açılmamış hocam, önceden açılsa garanti başlatılmış olurdu kutuyu açmadan.Kutuyu açmadan sorguladım kayıt yok gibi bişey yazdı. Telefonu kurdum falan sonra yine baktım bu sefer garanti bilgileri cıktı.
Hava durumu kısmında altındag yazıyordu ondan işkillendimO zaman önceden açılmamış hocam, önceden açılsa garanti başlatılmış olurdu kutuyu açmadan.
Yanlış yazıyor orada bazen normalHava durumu kısmında altındag yazıyordu ondan işkillendim
Cihazın CPU sıcaklığı önemli değil. Batarya sıcaklığı ve eline gelen sıcaklığa bakacaksın. Dışarda sıcak olur zatenEkli dosyayı görüntüle 3737sadece youtebe açıktı. Bu kadar sıcaklık normal mi dışardayım ama güneş görmüyor cihaz.
Bataryada yazıyor zaten 41.5 derece. Elime sıcak geldiği için baktım.Cihazın CPU sıcaklığı önemli değil. Batarya sıcaklığı ve eline gelen sıcaklığa bakacaksın. Dışarda sıcak olur zaten
Dışarının sıcaklığı zaten 40 derece hocam telefon da 41 derece olsun çok normal içinde klima yok sonuçtaBataryada yazıyor zaten 41.5 derece. Elime sıcak geldiği için baktım.
Z Flip kasasında bir de.
4300 mahZ Flip kasasında bir de.