Reklam Bannerı

EDC çakılara merakı olanlar var mı?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan t_h42
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Benim var da çok para bunlar, bu kadar verilmez diye düşündüğümden almıyorum. Bu kadar para verdiğin bıçak her gün kullandığın bir şey olması lazım.

Bu tarz ürünlerin maliyeti 20-30 dolar yok. Sırf marka olduğu için fahiş fiyatlara satılıyor. Bu fiyata almanızı tavsiye etmem. Yurt dışı fiyatları daha makul. Bu modele benzer günlük hayatta başına bir şey gelince üzülmeyeceğiniz modellerden almanızı tavsiye ederim. Görünüşte 19 işlevi var ama 2 işlevini belki kullanırsınız.
Leatherman Amerika sitesindeki fiyatları görsen. Fiyatların yanındaki bir sıfırı silmişler. Sizin baktığınız model tükenmiş ama.
https://www.leatherrnan.us.com/collections/multi-tools/page/2/
Bu benzer bir ürünün global sitesindeki fiyat herhalde.
https://www.leatherman.com/products...SHu9eURQDeQpaqVre1W3b-mYYYbqD-p3N0IV0DtxRjTLP
Bu da yurt dışı amazon fiyatları
Bu da Amazon Türkiye fiyatları

Amazon yurt dışı 139 dolar 5663 TL. Amazon Türkiye 8.148 TL (199 dolar).
Leatherman Türkiye normal fiyatı 257 dolar indirimli fiyatı 233 dolar.

Araştırmalarıma göre bu ürünün yurt dışı indirimsiz net fiyatı 139$. Çoğu sitede bu fiyat. Türkiye de her şeyde olduğu gibi iki katına satılıyor.

Bu fiyata almanızı kesinlikle tavsiye etmem.

Son düzenleme:
Benim var da çok para bunlar, bu kadar verilmez diye düşündüğümden almıyorum. Bu kadar para verdiğin bıçak her gün kullandığın bir şey olması lazım.
Her gün kullanacağım tarzdan. Ama para konusunda haklısın bende öyle düşünüyorum da ürün kendine çekiyor (ameriganın oyunları). Attığım ürünün tek eksiği bence makası benim için. Aynı fiyata başka multitoolları da var da alacağım kesin değil. Sadece bakınma aşamasındayım.

Leatherman Amerika sitesindeki fiyatları görsen. Fiyatların yanındaki bir sıfırı silmişler. Sizin baktığınız model tükenmiş ama.
Bizimkiler de çinden kalitesiz 19$'lık malı 79$ dolara bize satmaya çalışıyor. Elin amerigalısı kendi yerli malını bir burger menü fiyatına alabiliyorken bizimkiler bizi kazıklasın. Dediğim üründe yılların markası İzeltaşın. Onun haricinde yerli bir firmanın çinlilere yaptırdığı kaliteli gözüken bir tane daha benzer modeli var da kendi sitesinde bile gözükmüyor ona bakmadım bile. Onun haricinde eğer ki alacaksam da kazıklanacağımı bile bile kendi sitesinden veya distrübütöründen alırım Leatherman'i. 25 yıl garanti için. Garantileride sıkıntılı değil diye biliyorum. Uluslararası garanti olayı falan varsa yurtdışından gelenlerin ha o zaman bakabilirim tabii ki.

Ha bu arada para vermek istemezsemde gidip bir tane Victorinox 91mm serisinden bir şey alırım herhalde.

Geri