45 binden daha ucuza gelmesi bence zor.
Honor 200 orta segmentse iPhone se4 değilSE4 orta segmente bile yakisacak bir cihaz degil bence. Genis acisi olmayacak, ön kamera sensoru iyi olmayacak. Centikli 60 Hz paneli olacak.
Hocam iphone se 4 orta segment değil segmenti yok o cihazın fe serisi ile de yarışamaz arkasinda ısırilmış elma var diye satan az bir kesimin de işlemcisi güçlü ucuz iphone aliyorum beklentim yok iphone alıştık artık diyerek aldigi bir telefonOrta segment telefon almak isteyen iPhone SE4'ü beklemeli mi?
Bu seferki SE'yi bu kadar düşük görmeye gerek yok.Hocam iphone se 4 orta segment değil segmenti yok o cihazın fe serisi ile de yarışamaz arkasinda ısırilmış elma var diye satan az bir kesimin de işlemcisi güçlü ucuz iphone aliyorum beklentim yok iphone alıştık artık diyerek aldigi bir telefon
Hocam tek kamera o da olsun hadi 13 kamerası 60hz ekran zaten ortada bence ekran bu sefer iyi olur çerçeveler oled falan pil çok iyi olmaz o kasada da a18 nasıl çalısır muamma ve çıkacagi fiyat 50 hadi olsun 45 s24+ dan pahalı se 4 alınmazBu seferki SE'yi bu kadar düşük görmeye gerek yok.
A18 ve iPhone 16 kamerası ile gelirse 60 Hz dışında iyi bir seçenek olabilir.
Düz iPhonelara benzer bir kasayla çıkacak. O kasada A18 neden iyi çalışmasın?Hocam tek kamera o da olsun hadi 13 kamerası 60hz ekran zaten ortada bence ekran bu sefer iyi olur çerçeveler oled falan pil çok iyi olmaz o kasada da a18 nasıl çalısır muamma ve çıkacagi fiyat 50 hadi olsun 45 s24+ dan pahalı se 4 alınmaz
Hocam yüke soktugunda düz iphoneler de iyi değil kiDüz iPhonelara benzer bir kasayla çıkacak. O kasada A18 neden iyi çalışmasın?
60hz sorun değilse A18 işlemci,8gb ram ile çok iyi bir tercih olur.Orta segment telefon almak isteyen iPhone SE4'ü beklemeli mi?