Merhabalar S23 256 gb 2. el 20.000 TLye buldum sizce alınır mı ve S23ün şu anki hali nasıl orta segment sıfıra mı yönelmeli yoksa? https://www.sahibinden.com/ilan/iki...mediamarkt-koruyucu-hediyeli-1259452017/detay
benim için kamera ve batarya önemli s24 fe ne yazık ki bütçeyi zorluyor a56 ise kamera açısından biraz zayıf bende s23ü düşündüm ve işlemcisiyle günü idare edebiliyor ve iyi kamerası var ama sıfır daha temiz tercih her zaman bende bilemiyorumAlınabilir, boyut önemliyse daha çok alınabilir. Ben her zaman sıfır telefon alma taraftarıyım ikinci elde karşı tarafın nasıl kullandığını bilmediğim için. A56 da bakılabilir yerine, daha uzun pil süresi de alır
Batarya önemliyse ikinci el s23 almazdım ben olsam. A56 kamerası video ve telefoto harici kötü değil.benim için kamera ve batarya önemli s24 fe ne yazık ki bütçeyi zorluyor a56 ise kamera açısından biraz zayıf bende s23ü düşündüm ve işlemcisiyle günü idare edebiliyor ve iyi kamerası var ama sıfır daha temiz tercih her zaman bende bilemiyorum
gpu da zayıf cpu iyi ama gpu zayıf bayaBatarya önemliyse ikinci el s23 almazdım ben olsam. A56 kamerası video ve telefoto harici kötü değil.
GPU isteğinde bulunulmamışgpu da zayıf cpu iyi ama gpu zayıf baya