Reklam Bannerı

Üniversite İçin Laptop Tavsiyesi

mustafaky20

Yeni Başlayan
Herkese iyi günler bugün tercih sonuçlarının da açıklanması ile birlikte üniversiteme yerleştim
bana okul amaçlı kullanacağım[microsoft uygulamaları, youtube eğitim içerikleri vs için kullanacağım]
arta kalan zamanlarda da yt website gibi gündelik işlerimi halledeceğim bir laptop arıyorum
pek fazla pc teknik detay bilmem ancak isteklerim şu yönde

maksimum 20 bin tl bandında[daha ucuza bulunursa daha iyi olur masraflar fazla olacak]
ileriye dönük[rami arttırılabilen. 512 ssdli 8 ram ve üstü]
ekran kartıyla bir işim yok
kullanım sırasında kasmayan donmayan[en azından ilk kullanım yıllarında]
bir laptop arıyorum
marka olarak huawei lenovo asus bu grup iyi diye biliyorum ama önerilerinize de açığım

Bu tercih edilebilir ekranı güzel, hafif. 8 GB RAM eklenebiliyor. 14 inç

Lenovo olarak bu tercih edilebilir bunun boyutu 16 inç

• Beğen
Tepkiler: OKN

Bu tercih edilebilir ekranı güzel, hafif. 8 GB RAM eklenebiliyor. 14 inç

Lenovo olarak bu tercih edilebilir bunun boyutu 16 inç

Öncelikle önerileriniz için teşekkür ederim
Acer için malzeme kalitesi yönünde olumsuz eleştiriler aldım(fan sesi,ısınma,hoparlörlerin aşşağıda konumlanması,malzeme kalitesi açısından) fiyatına baktığımız zaman(tüm acerlerin sunduklarına göre fiyato çok iyi ancak o markaya pek güvenmiyorum)
Lenovo attığınız gayet iyi ancak aldığım ürüne değmediği sürece pek fazla aşmak istemiyorum 15/17k civarını
Başka markalardan tavsiyeniz var mıdır?
Mesela Huawei Matebook 16 modeli hakkında ne düşünüyorsunuz? @Keymey

Öncelikle önerileriniz için teşekkür ederim
Acer için malzeme kalitesi yönünde olumsuz eleştiriler aldım(fan sesi,ısınma,hoparlörlerin aşşağıda konumlanması,malzeme kalitesi açısından) fiyatına baktığımız zaman(tüm acerlerin sunduklarına göre fiyato çok iyi ancak o markaya pek güvenmiyorum)
Lenovo attığınız gayet iyi ancak aldığım ürüne değmediği sürece pek fazla aşmak istemiyorum 15/17k civarını
Başka markalardan tavsiyeniz var mıdır?
Mesela Huawei Matebook 16 modeli hakkında ne düşünüyorsunuz? @Keymey
8 GB RAM var ve yükseltilemiyor. Lenovonun 15.3 inç ve 14 inç olan 15 binden 20 bine kadar olan aynı seri laptopları var. Hepsinin işlemcisi 13420H, bulabilirsiniz ismiyle aratırsanız. Pil miktarı gücü ekranı fiyatına göre iyi.

8 GB RAM var ve yükseltilemiyor. Lenovonun 15.3 inç ve 14 inç olan 15 binden 20 bine kadar olan aynı seri laptopları var. Hepsinin işlemcisi 13420H, bulabilirsiniz ismiyle aratırsanız. Pil miktarı gücü ekranı fiyatına göre iyi.

Laptop alma rehberi videosunda işlemci sonunda u ve y harfi olanların daha düşük güç tüketip şarjının daha uzun gittiğini duydum bu yüksek performans yani h harfi
şarj konusunda sıkıntı çeker miyim ?

Laptop alma rehberi videosunda işlemci sonunda u ve y harfi olanların daha düşük güç tüketip şarjının daha uzun gittiğini duydum bu yüksek performans yani h harfi
şarj konusunda sıkıntı çeker miyim ?
Şarjı çok uzun gitmeyecektir, bu fiyata uzun giden zor bulursun. Sana ne kadar lazım bu 5 saatten fazla ekran süresi verir. Bataryası muadillerine göre daha yüksek çünkü

Şarjı çok uzun gitmeyecektir, bu fiyata uzun giden zor bulursun. Sana ne kadar lazım bu 5 saatten fazla ekran süresi verir. Bataryası muadillerine göre daha yüksek çünkü
Hocam iyi geceler
Gündelik kullanımdaki hp laptobumuzun arıza vermemesi ve stabil çalışmasından mütevellit hp almaya karar verdim bu model hakkında düşünceleriniz nedir alınır mı?
@Keymey

Maksimum 25 bin civarına(fazla uçmayacak) 2050li 3050li 16 ram 512 ssd ne önerirsiniz marka fark etmeksizin yükseltebilir ramli
Bu olur 3050 6 GB var bunda en azından 4 GB vram engeline takılmazsın

Bu da olabilir

Geri