Ekosistemin tam olmasını istiyorum samsung dışı bakmadım o yüzden buds 3 gibi silikonsuz olanlarıda rahat kullanamıyorum iki secenek arasında kaldımBana göre değmez bu kadar para vermeye bir kulaklığa onun yerine başka bir ihtiyacınızı karşılarsınız. Samsung olması şart değilse liberty 4NC alınabilir.
Alabiliyorsan Buds 3 Pro al çok iyi kalitesiBuds 3 fe almayı düşünüyodum fakat bir türlü satışa çıkmadı peşin fiyatına 6 taksitle buds 3 pdo beyazı 6750tl ye gümüşü 7500e alabiliyorum şuan fakat bu kadar vermeye gerek var mı ?
S25 \ tab s9 \ watch 6 ekosistemiyle kullanıcam
Beyaz olanını aldım 6 taksit pesinleAlabiliyorsan Buds 3 Pro al çok iyi kalitesi
bende var dandik kulaklık. airods'a geçtik şükürBana göre değmez bu kadar para vermeye bir kulaklığa onun yerine başka bir ihtiyacınızı karşılarsınız. Samsung olması şart değilse liberty 4NC alınabilir.
Hayırlı olsun Gümüş olanda soyulmalar olabiliyordu beyaz iyi tercihBeyaz olanını aldım 6 taksit pesinle
Eğer bir sorun olursa yardımcı olmaya çalışırımKronik sorunlu denk gelmez umarım bu kadar para verdikten sonra
Siparişi şimdilik iptal ettim pazartesi buds 3 fe çıkabilirmiş sanırım satışa cok uygun çıkarsa onu alırım çıkmazsa yine proyu sipariş vericemEğer bir sorun olursa yardımcı olmaya çalışırım
Hocam her türlü Pro nun kalitesi daha iyi olacak ama siz bilirsinizSiparişi şimdilik iptal ettim pazartesi buds 3 fe çıkabilirmiş sanırım satışa cok uygun çıkarsa onu alırım çıkmazsa yine proyu sipariş vericem
Satışa çıkmadı fe bende tekrar pro siparişi verdim yarın elimde sanırım inşallah kulaklık kauçuğu değiştirirken yırtılmazHocam her türlü Pro nun kalitesi daha iyi olacak ama siz bilirsiniz
Sanmam kauçuk değiştirilmiyor zaten çıkarıp takmalı bir sistem var o sayede değiştiriyorsunuzSatışa çıkmadı fe bende tekrar pro siparişi verdim yarın elimde sanırım inşallah kulaklık kauçuğu değiştirirken yırtılmaz
Çokta bir fiyat farkı olmamış ama düşecektir yinede hayırlı oslunBuds 3 fe 5k dan satışa çıkmış iyiki almışım
Proyla 1k farkı var ben peşin fiyatına 6 taksitle pro aldım iyi denk geldiÇokta bir fiyat farkı olmamış ama düşecektir yinede hayırlı oslun