Reklam Bannerı

poco x7 pro ,poco f6 ve samsung A56

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan katomil
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

katomil

Yeni Başlayan
20k bütçem var. poco x7 pro , poco f6 ve samsung A56 arasında kaldım . çok oyun oynamam telefonu genelde sosyal medya gibi gündelik işlerde kullanırım. Batarya performansı ve donma kasma olmadan 4 yıl kullanmak istiyorum. tavsiyelerinizi bekliyorum başka telefonda olabilir. teşekkürler

Kamerası olsun istiyorsan A56 alman gerekiyor, içlerinden en güçlü olan X7 Pro, F6 X7 Prodan biraz daha güçsüz ama tasarımı falan daha iyi. Bunların hepsini 4 sene rahat kullanırsın kasma yapmadan, sana sorun çıkarmazlar.

Kamerası olsun istiyorsan A56 alman gerekiyor, içlerinden en güçlü olan X7 Pro, F6 X7 Prodan biraz daha güçsüz ama tasarımı falan daha iyi. Bunların hepsini 4 sene rahat kullanırsın kasma yapmadan, sana sorun çıkarmazlar.
X7 pronun kamerası o kadar mı kötü birde ithalatçı garantili alınır mı

X7 pronun kamerası o kadar mı kötü birde ithalatçı garantili alınır mı
Kamerasının kötü veya iyi olması senin beklentine bağlı, ben x3 pro kullanıyorum ona benzer bir kamerası var hala. İthalatçı garantili alınmaz kesinlikle, sonradan hatların kapandığı oluyor onlarda.

20k bütçem var. poco x7 pro , poco f6 ve samsung A56 arasında kaldım . çok oyun oynamam telefonu genelde sosyal medya gibi gündelik işlerde kullanırım. Batarya performansı ve donma kasma olmadan 4 yıl kullanmak istiyorum. tavsiyelerinizi bekliyorum başka telefonda olabilir. teşekkürler
A56'yı günlük hayatta yeterince performanslı kullanırsın o yüzden bunlar arasından A56 alınabilir.

Kamera dışında her anlamda x7 pro üstün ben olsam onu alırdım.

Samsung A56 iyidir kasmadan kullanabilirsin poco serisi kasma reklam olabilir ne olacağı belli olmaz

Geri