50000tl civarında telefon alacağım ve ailemden kaynaklı telefonu mecbur teknoloji mağazasından alacağım. Bu fiyatlarda gördüğüm telefonlar S25, 15t pro, s25 edge ve apple tarafında da iphone 15. Telefonlarda önceliğim performans, kamera, güzel arayüz(benim için apple ve samsung arayüzü 1 adım önde), uzun güncelleme desteği ve küçük ekranı biraz daha sevdiğim için s25 de bende 1 adım önde. Bana 50000tl ye 15t pro biraz fazla geldi ama kutu içeriği olarak en iyisi olduğu için yinede mantıklı olabilir tam emin değilim. S25 edge de optik zoom olmaması kamera da çok problem mi bilmiyorum. Telefonlarda şarj hızı ve bataryanın düşük olması benim için problem değil aynı zamanda iphone 15 in 60 hertz ekranı da problem değil. Birde yine bu fiyata vivo x200 fe var ama teknoloji mağazasından alacağım için 50000tl bu telefon içinde bana biraz pahalı geldi açıkçası. Alacağım telefonu uzun süre kullanacağım bu yüzden iphone 15 de 6gb ram az geldi bana ama apple optimizasyonuyla uzun süre idare edebilir mi emin değilim. Sizce benim için en uygun telefon hangisi?