Reklam Bannerı

12.000 TL Altı Bütçeye Alternatif - HP 255 G9 9M3H2AT / 9M3G7AT

Technicer

Usta Yardımcı
İşlemci​
Ekran​
Bellek Slotu​
SSD Slotu​
Adaptör​
Batarya​
Ağırlık​
R5 5625U​
FHD - IPS
%62.5 sRGB 250 Nit​
2x SODIMM
Dahili 2x4
3200 MHz​
1x M2 SSD
Dahili 512 GB​
45 W​
41 Wh​
1.74 Kg​

İşlemcisi ve ekranından dolayı mantıklı denebilir ancak ekranı fiyatına göre kalitede, işlemcisi de pil ömrü bakımından daha çok memnun edecektir gücüne nazaran. 1 adet M2 SSD, 2 adet bellek yuvası var lakin bu modeldeki 8 GB bellek 2x4 olarak belirtilmiş, diğer modeldeyse 1x8 şeklinde ve rengi farklı olarak görünüyor sadece.

1739985642321.webp
1739985655454.webp

1739985669460.webp

Son düzenleme:
Hocam bunun ekranı konusunda yorumlarda çok yorum gördüm IPS olmadığı ile alakalı, iki farklı modeli var sanırım ikisinin ekranı ayrı mı acaba. Teknik verisi IPS diyor ama yorumlarda ekranın kötü geldiği ile alakalı şeyler okudum

Hocam bunun ekranı konusunda yorumlarda çok yorum gördüm IPS olmadığı ile alakalı, iki farklı modeli var sanırım ikisinin ekranı ayrı mı acaba. Teknik verisi IPS diyor ama yorumlarda ekranın kötü geldiği ile alakalı şeyler okudum
Panel kodu önemli aslında, bunu da yazanı bulmak için özel konuşmak lazım. En düşük kaliteye sahip IPS panellerden birini bulundurduğu doğrudur. Muhtemelen o kadar alt seviye ki TN gibi geliyordur kullanıcılara. TN panelin IPS olarak girilmesi bir vaka daha olur çünkü.

(IPS görüntü kalitesine sahip TN diye sunulan bir panel de olabilir, görüntü kalitesi bakımından daha iyi ancak görüş açısı kısmında yine TN gibi dar açılara sahip. Böyle bir panele sahip de olabilir ve IPS yazılmış olabilir direkt.)

Son düzenleme:
Geri