H hilem2380 Yeni Başlayan Mesajlar 7 1 Nis 2026 #1 Annem kullanacak kamera ve stabil bir deneyim vermesi önemli. Realme 12+ baktım ama ekran koruması olmaması beni uzaklaştırdı. Siz ne önerirsiniz?
Annem kullanacak kamera ve stabil bir deneyim vermesi önemli. Realme 12+ baktım ama ekran koruması olmaması beni uzaklaştırdı. Siz ne önerirsiniz?
E egemen Yeni Başlayan Mesajlar 8 2 Nis 2026 #2 Samsung a26 iyi bi seçenek olabilir. Ekran koruması yok derken fabrikada uygulanan jelatindenmi bahsediyosun.
Samsung a26 iyi bi seçenek olabilir. Ekran koruması yok derken fabrikada uygulanan jelatindenmi bahsediyosun.
K Keymey Usta Yardımcı Yönetici Mesajlar 2,156 2 Nis 2026 #3 CMF Phone olabilir, çok fazla seçenek kalmamış bu bütçede. Muratın kanalında incelemesi var bakabilirsin
CMF Phone olabilir, çok fazla seçenek kalmamış bu bütçede. Muratın kanalında incelemesi var bakabilirsin
H hilem2380 Yeni Başlayan Mesajlar 7 Cumartesi saat 11:50'de #4 egemen' Alıntı: Samsung a26 iyi bi seçenek olabilir. Ekran koruması yok derken fabrikada uygulanan jelatindenmi bahsediyosun. Genişletmek için tıkla ... Gorilla glass tarzı herhangi bir koruma çözümü yok hocam
egemen' Alıntı: Samsung a26 iyi bi seçenek olabilir. Ekran koruması yok derken fabrikada uygulanan jelatindenmi bahsediyosun. Genişletmek için tıkla ... Gorilla glass tarzı herhangi bir koruma çözümü yok hocam