Reklam Bannerı

15 pro vs pro max

alacan1717

Keşifçi
Murat hocam 8 ay önceki hangi iphone alinir videonuzu izledim pro ve pro max de ikiside iyi belli bi seviyenin üstünde diyordunuz kendini kanıtlamış cihazlar diye bende pro ile pro max arasında kaldım suan s22 kullanıyorum kucuk cihazlara alıştım değişme sebebim ise pil hangisini tercih etmeliyim arkasimin 15 pm yi elime aldım çok büyük ve agir geldi tek elle kullanamadım önceki konularimda yazmıştım zaten s22 3.5 saat ekran süresi veriyor 15 pro ya geçsem gene pil de sıkıntı yaşar miyim

Murat hocam 8 ay önceki hangi iphone alinir videonuzu izledim pro ve pro max de ikiside iyi belli bi seviyenin üstünde diyordunuz kendini kanıtlamış cihazlar diye bende pro ile pro max arasında kaldım suan s22 kullanıyorum kucuk cihazlara alıştım değişme sebebim ise pil hangisini tercih etmeliyim arkasimin 15 pm yi elime aldım çok büyük ve agir geldi tek elle kullanamadım önceki konularimda yazmıştım zaten s22 3.5 saat ekran süresi veriyor 15 pro ya geçsem gene pil de sıkıntı yaşar miyim
s22 den sonra 15pro da pil sıkıntısı yaşayacağınız sanmıyorum.
Zaten 15 pro nun da iyi bir pil performansı var.
Dediğiniz gibi küçük ekran problem değilse 15 pro alabilirsiniz.

15 proyu ne kadara alıyorsun bu önemli bir nokta. 16 pro alabiliyorsan onu al, pil ömrü 15 prodan daha iyi olacaktır işlemcisi yüzünden.

Zaten şuan kullandığım telefonda 128 gb hocam bana bi sıkıntı yaratmıyor 115 gb si kullanılıyor ama 40 gb lik video var o yüzden
Yeni telefonda da video çekersin sıkıntı yaratabilir, Apple şart değilse başka telefonlara da bakabilirsin yeni android telefonların bataryası büyük. x200 pro mini gelirse şans verebilirsin. 16 pro 256 gb alırsan daha iyi olur.
1734944665338.webp

gördüğün gibi arada %15lik bir fark var, eğer pil önemliyse bence 16 pro almalısın

15 proyu 2. El alacaksın tahminen pil 95 civarıysa pili mobil veride 4.5-5 saat gider herhalde diye düşünüyorum zoomlu fotoğraf çekmiyorsan pil harici farkı yok pro max den zoom kullanıyorsan s22 nin zoomu daha iyi bile olabilir 15 prodan s24 gibi seçenekler de düşünülebilir s22 den sonra

15 proyu 2. El alacaksın tahminen pil 95 civarıysa pili mobil veride 4.5-5 saat gider herhalde diye düşünüyorum zoomlu fotoğraf çekmiyorsan pil harici farkı yok pro max den zoom kullanıyorsan s22 nin zoomu daha iyi bile olabilir 15 prodan s24 gibi seçenekler de düşünülebilir s22 den sonra
Hocam full mobil veri kullanıyorum gunluk hayatımda ama 4.5 saat az değil mi zaten şuan 3 3.5 aliyorum

Ben her halükarda 15 Pro Max tavsiye ederim. Olmaz çok büyük diyorsan 16 Pro da olur. Bence ağırlık ve kalınlığa alışırsın. 16 Pro'nun ekran ve pil biraz daha büyük 15 Pro'dan. Bu yüzden bütçe varsa düşünebilirsin. Bütçe söylemediğin için yüksekten uçtum biraz.

15 pro kullanıyorum.Pil sağlığım 100.Mobil veride 6,5-7 saat ekran süresi alırken Wifi de 9-10 saat ekran süresi alıyorum.

ben 15 pro kullanıyorum 7 buçuk saat ekran süresi aldım bir günü kesinlikle çıkarıyor 15 pro max çok ağır bir cihaz yarım saat 1 saat sonra pro bile elimi uyuşturmaya başlıyor pil tabiki çok farkeder ama küçük cihazın konforu apayrı fiyat farkı da çok olcak o yüzden ben küçük modeli tavsiye ederim.

ben 15 pro kullanıyorum 7 buçuk saat ekran süresi aldım bir günü kesinlikle çıkarıyor 15 pro max çok ağır bir cihaz yarım saat 1 saat sonra pro bile elimi uyuşturmaya başlıyor pil tabiki çok farkeder ama küçük cihazın konforu apayrı fiyat farkı da çok olcak o yüzden ben küçük modeli tavsiye ederim.
pil aşırı aşırı önemliyse senin için nefesi kesilebilir ama küçük modelin söylemiş olayım gene

Geri