Reklam Bannerı

1K MOUSE TAVSİYESİ

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan t_h42
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben bilindik güzel bir fare göremedim 1400'e furylevel z1 var klasik, çıkabiliyorsan onu al istersen

Kırmızı-beyaz forumda Ajazz AJ159 Pro'yu 727 TL'ye alma yolu paylaşılmış. Ürünü sepete ekleyince ve bir süre bekleyince kupon verebiliyor. Müşteri hizmetlerine yazınca verebiliyor veya ilk defa kayıt olanlara özel kodlar verilebiliyor. Normalde AJ159 Apex modeli alınabiliyordu 1k altına ancak hem stoğu yok veya varsa da 1k'nin üstünde. AJ159 Pro da fiyatına göre memnun eder, ki; 550 TL'ye M300S satıldığı düşünülürse...

Son düzenleme:
Kırmızı-beyaz forumda Ajazz AJ159 Pro'yu 727 TL'ye alma yolu paylaşılmış. Ürünü sepete ekleyince ve bir süre bekleyince kupon verebiliyor. Müşteri hizmetlerine yazınca verebiliyor veya Temu'ya ilk defa kayıt olanlara özel kodlar verilebiliyor. Normalde AJ159 Apex modeli alınabiliyordu 1k altına ancak hem stoğu yok veya varsa da 1k'nin üstünde. AJ159 Pro da fiyatına göre memnun eder, ki; 550 TL'ye M300S satıldığı düşünülürse...
Teşekkürler. Yurtiçi alternatif var mı FuryLevel haricinde. Arkadaşıma daha sormadım da belki Temu istemez.

Teşekkürler. Yurtiçi alternatif var mı FuryLevel haricinde. Arkadaşıma daha sormadım da belki Temu istemez.
Rica ederim. Rapoo VT9PRO modeli SELAM150 kupon koduyla 1.249 TL'ye güvenilir satıcıdan alınabilir. Şekli farklı, pili iyi şayet buna bağlı olarak da 68 gram. Claws/Throne, Logitech, Monster ürünleri satılıyor bu fiyata lakin özellik bakımından daha gerideler. Bütçe yeterliyse AJ159 Pro'dan daha iyi bir seçenek olur.

Geri