benim aklımdaki s21 fe 2. nesil var hem kamera, hem ekran anlaımda iyi bir cihaz sizce 2025 alınırmı değermi veya sizin önerdiğiniz bir telefon varmıdır.
Honor 200 almanı tavsiye ederim.benim aklımdaki s21 fe 2. nesil var hem kamera, hem ekran anlaımda iyi bir cihaz sizce 2025 alınırmı değermi veya sizin önerdiğiniz bir telefon varmıdır.
Android 12 ile çıktı 4 tane android güncellemesi alacak yani android 16'ya kadar. 5 tane de güvenlik güncellemesi alacak. İkinci mesele ise vatanda stokta olmaması, stoktaki mağazaların ise teşhir ürünü satması. Gerçek fiyatı 22 bin lira oldu ki o fiyattan alınmaz artık.Merhaba, küçük bir cihaz ama hem ekran hem de kamera olarak zamanının amiral gemisi olarak s22 vatan bilgisayarda iyi bir fiyattan satılıyor.
Samsung Galaxy S22 128 Gb Akıllı Telefon Fantom Si·yah teknik özellikleri, modelleri, Galaxy S22 en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da.
Samsung Galaxy S22 128 Gb Akıllı Telefon Fantom Si·yah teknik özellikleri, modelleri, Galaxy S22 en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da.www.vatanbilgisayar.com
işlemci olarak da snapdragon 8gen1 kullanıyor. güncellemeler ile birlikte bu işlemci çok iyi bir hale gelmiş.
batarya konusu önemli bu cihazda, bataryasının pek iyi oldugunu söyleyemem. en azından bir iphone ile kapışır lakin a55 veya honor 200 ile kıyaslanamaz. bu cihazın alınma sebebi premium bir hissiyat, rakiplerine göre iyi bir kamera ve iyi bir işlemcinin bu fiyattan satılıyor olması.
güncelleme desteği konusunda bir haberim yok, lakin oneui7 alacak diye biliyorum.
honor 200 güzel telefon ama ekranı büyükİlla Samsung olması şart değilse bence Honor 200 daha mantıklı bir tercih olur.
bende araştırmıştım araştırdığımda halen ısınma problemi devam ediyor diye forumlarda konular vardı ve sizinde dediğiniz gibi ekran süresi kısa güncellemeden sonra ne hale gldiğini bilmiyorumMerhaba, küçük bir cihaz ama hem ekran hem de kamera olarak zamanının amiral gemisi olarak s22 vatan bilgisayarda iyi bir fiyattan satılıyor.
Samsung Galaxy S22 128 Gb Akıllı Telefon Fantom Si·yah teknik özellikleri, modelleri, Galaxy S22 en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da.
Samsung Galaxy S22 128 Gb Akıllı Telefon Fantom Si·yah teknik özellikleri, modelleri, Galaxy S22 en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da.www.vatanbilgisayar.com
işlemci olarak da snapdragon 8gen1 kullanıyor. güncellemeler ile birlikte bu işlemci çok iyi bir hale gelmiş.
batarya konusu önemli bu cihazda, bataryasının pek iyi oldugunu söyleyemem. en azından bir iphone ile kapışır lakin a55 veya honor 200 ile kıyaslanamaz. bu cihazın alınma sebebi premium bir hissiyat, rakiplerine göre iyi bir kamera ve iyi bir işlemcinin bu fiyattan satılıyor olması.
güncelleme desteği konusunda bir haberim yok, lakin oneui7 alacak diye biliyorum.
En fazla kaç inç olması lazımhonor 200 güzel telefon ama ekranı büyük
6.5 inçEn fazla kaç inç olması lazım
Ne olursa olsun cihazın sorunu fiziksel olduğundan yazılımsal olarak biraz biraz düzeltilebilir ancak çoğu kullanıcı için halen kötü sayılabilecek kıvamda ve ''dediklerinden de kötüymüş'' dedirtecek durumda kimi kullanıcı için belki de. Eğer ki farklı cihazlar denenmek isteniyorsa veya pil ömrü ve ısınma bakımından ortalama altı cihazlar kullanıldıysa bu da çok garip gelmeyebilir. S22 istisnai bir cihaz.bende araştırmıştım araştırdığımda halen ısınma problemi devam ediyor diye forumlarda konular vardı ve sizinde dediğiniz gibi ekran süresi kısa güncellemeden sonra ne hale gldiğini bilmiyorum
Bu sebepten ötürü S21 FE bakıldı ve beğenildiyse Honor 200'e nazaran nispeten ufak bir sebepten dolayı daha büyük sorunlarla uğraşılabilir. 0.1'' dahi fark ettirebilir şayet bundan ziyade cihazların donanımı da ortada olduğundan, uzun süreli olarak düşünülürse ekranın boyutunun sorun olmayacağı, belki de kullanımın sorun olacağı muhtemel sebeptir, yani; işlemci için iyice düşünmek gerek her ne kadar Exynos 2100 olmasa da, aralarında fark olmadığı da yazılıyor Snapdragon 888'le, ki; her ikisinin de Samsung çıkışlı olduğu düşünülürse bu fikir verebilir.6.5 inç