128 GB yeter diyorsan evet ama onun 256'sı da 28'e düştü.Yorumlar icin tesekkur ederim tekrardan su anda kafami honor 200 de mantikli geldi peki sizce butceyi 24 e zorlayıp 128 de olsa s24 fe almak mantikli mi
256 GB bence yeterli bütçeni zorlayacaksan tam zorla derim.Birde hocam 12 512 de h200 ün fiyat daha fazla x6 proya gore, sizce değer mi yoksa 8 256 17bin tl yeterli mi
128 GB yeter diyorsan evet ama onun 256'sı da 28'e düştü.
Bence çok mantıklı o fiyata o işlemciyi veren cihaz yokYorumlar icin tesekkur ederim tekrardan su anda kafami honor 200 de mantikli geldi peki sizce butceyi 24 e zorlayıp 128 de olsa s24 fe almak mantikli mi
Valla 128 GB bence dert onu söylemek lazım. Bana yeter diyorsan diğer donanımları iyi.S24 fe sanirim hem h200 den hem x6 prodan daha mantikli birinden islemci birinden kamera olarak fersah fersah üstün 8 ram yeter gayet hafıza sıkıntı olabilir ama cok foto ceken biri degilim fotolari da baska bir yere aktaririm en kotu peki 7 yıl güncelleme bu cihaz az cok 7 yıl rahat rahat gider demek dimi yanlis anlamiyorum
Bana yeter diyorsan olur sadece az bir depolama miktarı bana göreabi 128 ne gibi bi sorun yaratabilir ongoremiyorum. Cok foto yada video ceken biri degilim çeksem de pc ye aktaririm. pes fifa mobil falan yuklerim yani ole ağir bir oyuncu değilim. 128 nasil bir sorun yaratir.
Benim depolamam ağzına kadar dolu ciddi hiçbir yavaşlama yok, S23 UltraAbi sey diye duyuyordum bir cihazın depolamasının yarısından fazlası dolunca yavaslamasina sebep oluyormus. Dogru mudur.
Eski nesil depolamalarda doğru olabilir x3 pro için doğru mesela o olay. Kullandığımdan ötürü biliyorumAbi sey diye duyuyordum bir cihazın depolamasının yarısından fazlası dolunca yavaslamasina sebep oluyormus. Dogru mudur.
Tek bildiğim 200 GB'nin altına düşünce depolama telefonun daha hızlı çalıştığı neyden kaynaklandığını bilmiyorum. Yazılımsal tarafı şu galeride fotoğrafların açılması için 5-10 saniye bekliyorsun ama diğer uygualamalardan açınca anında açılıyor fotoğraflar. Uygulama girişlerinde ise dediğim gibi sildiğim zaman daha hızlı çalıştığını fark ediyorum
Oyun oynamıyorsan x6 pro mantıksız, S'ler varken de a55'i mantıklı görmüyorum, Honor 200'ün kamerası sulu boyadan çıkma diyorlar, S22 ve 21fe'nin işlemcisi problem. Ne kaldı başka![]()
S24 FE 128 yeter diyorsan şuan 1000 TL'lik kod var 24'e kadar düştü.Diyerlerini eledim h200 x6 pro s24 fe 128 arasindayim