Çoğu orta segment telefon da bile 512 varken 128 gb 15 pro alinir mi ilerde sıkıntı yaşatır mi murat hocam videonuzu izlemiştim 128 gb 15 pro kesinlikle alinmaz demiştiniz ama piyasada ki çoğu 2. El 128 gb çok nadir 256 var onlarda yüksek fiyatlı
Sorunun hangi tür kullanıma ve neye hitap ettiği önemli aslında. 10k altında telefon alan birisi yüksek ihtimalle günlük kullanım, içerik tüketimi için alacaktır ve kamerayla işi olsa bile cihazların kalitesinden ötürü depolama fazla sorun çıkartmayacaktır. Amiral segment telefonlardaysa her türlü işlem son kalitede yapılabildiğinden çekilecek fotoğraf veya özellikle videolar çok yer kaplar. Bu kadar yüksek fiyatlı cihazı alacakken biraz daha vermeyip 256/512 GB'den mahrum kalmak var, 128 GB depolamayla yapılacak işlerin zora sokması var, kullanıma göre durumun değişme faktörü var. iPhone 15 Pro modeli için de 128 GB depolama garip olur açıkçası. ''İleride sıkıntı yaşatır mı?'' konusu zaten kendini düşündürüyorsa bir de kullanıma göre yetersizse sıkıntı yaşatır. Düşük segment cihaz varsa kullanımı şu ana göre de değerlendirmemek lazım aslında, şu anki kullanım için yeterliyse bile 15 Pro'nun kabiliyeti fark edilince bu depolama yetmeyebilir.Çoğu orta segment telefon da bile 512 varken 128 gb 15 pro alinir mi ilerde sıkıntı yaşatır mi murat hocam videonuzu izlemiştim 128 gb 15 pro kesinlikle alinmaz demiştiniz ama piyasada ki çoğu 2. El 128 gb çok nadir 256 var onlarda yüksek fiyatlı
İnternet sorunu yoksa icloud ile yeter 128gb ama almışken 15 pronun fiyatına göre azıcık farkı verip 256-512 almak daha iyi olurÇoğu orta segment telefon da bile 512 varken 128 gb 15 pro alinir mi ilerde sıkıntı yaşatır mi murat hocam videonuzu izlemiştim 128 gb 15 pro kesinlikle alinmaz demiştiniz ama piyasada ki çoğu 2. El 128 gb çok nadir 256 var onlarda yüksek fiyatlı
Alt segment ürün almıyorsanız 128gb devri bitti artık hele o kadar yüksek bir meblağ vererek 128gb ye mahkum olmak biraz sinir bozucu.Çoğu orta segment telefon da bile 512 varken 128 gb 15 pro alinir mi ilerde sıkıntı yaşatır mi murat hocam videonuzu izlemiştim 128 gb 15 pro kesinlikle alinmaz demiştiniz ama piyasada ki çoğu 2. El 128 gb çok nadir 256 var onlarda yüksek fiyatlı
2-3 yıl sonra elden çıkaracaksan gönül rahatlığıyla alabilirsin.6-7 yıl bir kullanım için 128gb seni sıkıntıya sokabilir.Çoğu orta segment telefon da bile 512 varken 128 gb 15 pro alinir mi ilerde sıkıntı yaşatır mi murat hocam videonuzu izlemiştim 128 gb 15 pro kesinlikle alinmaz demiştiniz ama piyasada ki çoğu 2. El 128 gb çok nadir 256 var onlarda yüksek fiyatlı