Reklam Bannerı

20K Bandında telefon önerisi

feritmusaoz

Yeni Başlayan
Merhabalar, normalde yazın bütçe artırıp daha üst segment bir telefon alacaktım fakat şu anki telefonum aşırı sıkıntı yaratmaya başladı o yüzden bütçem 20k civarında ama çok iyi öneriniz olursa 23 24 e zorlarım. Oyun hiç oynamıyorum, batarya, ekran ve kamera ana önceliklerim. Honor 200 bu özellikleri karşılıyor fakat hem işlemcisi güçsüz yani 2 3 sene sonra hemen kasmaya başlayabilir hem güncelleme sayısı az hem de toza suya dayanıklılığı yok ve bu benim için çok büyük bir eksi. Poco x6 pro düşünüyorum fakat xioami nin yazılım hataları gerçekten gına getirmeye başladı ve abim de x6 pro kullanıyor. O çok oyun oynayan birisi o yüzden tercih etti fakat oyun dışında da çok ısınıyor ve kamera performansı kötü. Açıkçası samsung watch 6 kullandığımdan ve yakın zamanda samsung tablet alacağımdan telefonu da samsung almak istiyordum fakat bu fiyatlarda s22, s23 fe tarzı cihazlar ve özellik bakımından çok çıplak duruyorlar diğer iki telefonun yanında. 8 GB ramlari ve genellikle 128 gb hafızaları var ve 256 gb ile aralarında çok fiyat farkı var. Aynı zamanda ekran ve batarya değerleri, adaptöre ekstra 1k verecek olmam da moralimi bozuyor. Kısacası gönlüm samsung dan yana fakat diğer cihazların yanında hiç fiyat performans değil ve nicel özellikleri daha düşük. Tavsiye verirseniz çok mutlu olurum.

hocam s23 fe ye bakıyorum bir süredir, açıkçası yorumları çok olumlu ve fiyatı da güzel. Eğer kesinlikle s24 fe al diyorsanız altın bozacağım, s23 fe ile arasındaki farka değer mi?
Performans sizin için en önemli unsurlardan biriyse şahsi fikrim değeceği yönünde. Ayriyeten yabancı bazı forumlarda gördüğüm kadarıyla batarya verimliliği konusunda da hatırı sayılır ilerlemiş.

hocam s23 fe ye bakıyorum bir süredir, açıkçası yorumları çok olumlu ve fiyatı da güzel. Eğer kesinlikle s24 fe al diyorsanız altın bozacağım, s23 fe ile arasındaki farka değer mi?
Batarya konusunda sıkıntı çeken birçok S23FE kullanıcısı var. Kamera sensörleri çok farklı olmasa bile S24FE S23FE'den daha iyi kamera konusunda. Exynos 2200'ün ISP'si daha kötü, geceleri gren yüksek oluyor örnek vermek gerekirse. Güç olarak da yaklaşık 2 kat fark var. Güncelleme zaten 4 sene yerine 7 sene, s24fe bir sene sonra çıktığı için arada 4 senelik güncelleme farkı var. X6 Pro demişsiniz onun kamera kısmında büyük eksik var. Ben sonuç olarak 24.5 civarına S24FE tercih ederdim. Oraya çıkamıyorsanız 17'ye honor 200 de gayet fiyat performans

Batarya konusunda sıkıntı çeken birçok S23FE kullanıcısı var. Kamera sensörleri çok farklı olmasa bile S24FE S23FE'den daha iyi kamera konusunda. Exynos 2200'ün ISP'si daha kötü, geceleri gren yüksek oluyor örnek vermek gerekirse. Güç olarak da yaklaşık 2 kat fark var. Güncelleme zaten 4 sene yerine 7 sene, s24fe bir sene sonra çıktığı için arada 4 senelik güncelleme farkı var. X6 Pro demişsiniz onun kamera kısmında büyük eksik var. Ben sonuç olarak 24.5 civarına S24FE tercih ederdim. Oraya çıkamıyorsanız 17'ye honor 200 de gayet fiyat performans
hocam s24 fe de karar kıldım. Şimdi 128 ile 256 arasındaki 4k farka değer mi diye düşünüyorum. Şu anki note 9 pro telefonumda 128 yetiyor fakat samsungda sistem daha fazla kaplıyormuş, bir de 5+ yıl kullanacağım telefona keşke 4k daha verseydim pişmanlığı yaşamak istemiyorum. 28k ya s24 fe 256 gb alacağım var mıdır bir problem?

128 GB az maalesef. Bütçe varsa her türlü 256 GB zorlanmalı ancak onu zorlayınca da 512 GB 13T Pro, Honor 200 Pro seçenekleri ortaya çıkıyor.

S24 FE 256 GB sana uygunsa alınır.

Benim 20 - 30(civarı) seçtiğim cihazlar bunlar.

Not: Satış ortaklığı bağlantısıdır. Bu bağlantıdan hepsiburada uygulamasına gidip herhangi bir alışveriş yaparsan komisyon kazanırım.

128 GB az maalesef. Bütçe varsa her türlü 256 GB zorlanmalı ancak onu zorlayınca da 512 GB 13T Pro, Honor 200 Pro seçenekleri ortaya çıkıyor.

S24 FE 256 GB sana uygunsa alınır,
hocam dediğim gibi samsung watch kullanmam ve samsung tablet alacak olmam beni ekstra itiyor samsunga. Xiaominin ara yüzünü beğenemiyorum ve samsung kadar uzun desteği yok. Siz olsanız 13t pro mu alırsınız yoksa s24 fe mi?

hocam dediğim gibi samsung watch kullanmam ve samsung tablet alacak olmam beni ekstra itiyor samsunga. Xiaominin ara yüzünü beğenemiyorum ve samsung kadar uzun desteği yok. Siz olsanız 13t pro mu alırsınız yoksa s24 fe mi?
Onu bana sormayacaksın. Herkesin bir eğilimi olur. iPhone kullanmış kişi illa öncelikle iPhone'a bakar mesela.

13T Pro dolu cihaz ama arayüzü beğenmen gerek.

Alıntıladığın mesajı düzenleyip benim 20 - 30 arası seçtiğim cihazları ekledim.

Ayrıca 13T Pro dolu cihaz diyorum ama aslında S24 FE'nin 7 sene güncellemesi, benchmarklarda daha güçlü(CPU özellikle) Exynos işlemcisi var, yani S24 FE'yi ezmeye gerek yok.
evet hocam baktığımda 13t pro çok dolu ve güçlü duruyor, yine kendine çekiyor ama tam emin olamadım. Biraz daha bakıp karar vereceğim, muhtemelen s24 fe alacağım fakat görüşleriniz için çok teşekkür ederim.

Ayrıca 13T Pro dolu cihaz diyorum ama aslında S24 FE'nin 7 sene güncellemesi, benchmarklarda daha güçlü(CPU özellikle) Exynos işlemcisi var, yani S24 FE'yi ezmeye gerek yok.
S24 fe de ve a55 de UFS kaç var
Samsung bunu sır gibi saklıyor adeta
Müşteri hizmetlerine sordum onlar bile cevap veremedi

Hocam bi s23 fe kullanıcısı olarak s24 fe varken s23 fe'ye çok yaklaşmayın derim işlemci ve batarya için çok daha tatmin eder sizi s24 fe.
Samsung cihazlardan sırf exynos diye uzak durmaya gerek yok benim de önyargılarım vardı ama gerek oyunlar gerek günlük kullanım olsun hayli hayli tatmin ediyor.
S23 fe'nin bataryası yük altında çok hızlı tükeniyor haberiniz olsun.

Geri