Reklam Bannerı

30000 TL telefon

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan adil10
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Herkese iyi geceler tekrardan, bütçemi az miktar da olsa 5k daha arttırabilirim. Güncel bütçem 35k.
Sizce bu bütçede listeye başka cihazlar girer mi?
S24 256 veya S23 256 ( kullanıcı yorumlarına baktığımda 7 yıl güncelleme dışında S24'ün üstün olduğu çok özellik yok galiba)
Xiaomi 14T Pro bu listeye girebilir mi, diyelim ki Xiaomi de karar kıldım 13T Pro ile 14T Pro arasındaki fiyat farkı verilmeye değer mi?
Bütçenin sınırlarını daha da zorlayıp şu modeli al dediğiniz ürünleri de incelemek isterim.
Çok soru sordum kusura bakmayın, böyle konularda her detayı incelemeden yapamıyorum. İyi forumlar.
S24+ bakılabilir 36.5'a düştüğü düşünülürse birkaç gün önce. 14T Pro da olur. Aslında bunların arasında tercih yapması zor. Mağazaya gidip bir incelesen tercih yapmanda yardımcı olabilir.

Herkese iyi geceler tekrardan, bütçemi az miktar da olsa 5k daha arttırabilirim. Güncel bütçem 35k.
S24 256 veya S23 256 ( kullanıcı yorumlarına baktığımda 7 yıl güncelleme dışında S24'ün üstün olduğu çok özellik yok galiba)
Xiaomi 14T Pro bu listeye girebilir mi, diyelim ki Xiaomi de karar kıldım 13T Pro ile 14T Pro arasındaki fiyat farkı verilmeye değer mi?
Bütçenin sınırlarını daha da zorlayıp şu modeli al dediğiniz ürünleri de incelemek isterim.
Çok soru sordum kusura bakmayın, böyle konularda her detayı incelemeden yapamıyorum. İyi forumlar.
Küçük ekran problem değilse s24 bu klasmanda alabileceğiniz en iyi ürünlerden bir tanesi.
13t pro ile 14t pro arasında genel bir farklılık yok işlemcisi birazcık daha güçlü sadece fiyat farkı vermeye gerek olduğunu düşünmüyorum ikisi arasından seçecekseniz 13t pro bakılabilir.
Eğer bütçe biraz daha artarsa s24+

Küçük ekran problem değilse s24 bu klasmanda alabileceğiniz en iyi ürünlerden bir tanesi.
13t pro ile 14t pro arasında genel bir farklılık yok işlemcisi birazcık daha güçlü sadece fiyat farkı vermeye gerek olduğunu düşünmüyorum ikisi arasından seçecekseniz 13t pro bakılabilir.
Eğer bütçe biraz daha artarsa s24+
14T Pro ile 13T Pro arasında yan kameralarda bayağı fark var. İşlemcisi daha verimli yani bataryası daha uzun gidecektir. Ve tasarımda ciddi farklar var plastik çerçeve yerine alüminyum çerçeve, daha ince olması gibi. Eğer para verilecekse 14t pro almaya değer. 13t Pro da kendi bütçesi içinde mantıklı bir model

14T Pro ile 13T Pro arasında yan kameralarda bayağı fark var. İşlemcisi daha verimli yani bataryası daha uzun gidecektir. Ve tasarımda ciddi farklar var plastik çerçeve yerine alüminyum çerçeve, daha ince olması gibi. Eğer para verilecekse 14t pro almaya değer. 13t Pro da kendi bütçesi içinde mantıklı bir model
14t pro alacak adama 13t pro önermem ama aradaki fiyat farkı neredeyse 10k az para değil.
Tamam fiyat farkını verdik diyelim ancak s24+ a ne kaldı şurda biraczık daha ekleyip s24+ alınabilir şahsi düşünceme göre.

14t pro alacak adama 13t pro önermem ama aradaki fiyat farkı neredeyse 10k az para değil.
Tamam fiyat farkını verdik diyelim ancak s24+ a ne kaldı şurda biraczık daha ekleyip s24+ alınabilir şahsi düşünceme göre.
Aradaki fark 10 bin lira yok saçma sapan satıcılardan almak kimse istemez çünkü. 37 bine Amazon satıyor 256 GB olarak 14t proyu. 13t pro da 32 bine Hepsiburadada satılıyor.

14T Pro donanımsal olarak s24+'tan üstün. İkisi de bana göre alinabilir

Hocam tekrardan teşekkür ediyorum ve tekrardan rahatsız ediyorum sizi. Yurt dışı cihazı almayı düşünürsem bu kez Xiaomi 14 Ultra'ya bütçem neredeyse yetiyor. Sizce bu riske girilir mi? Xiaomi alırsam yurt dışı cihazlara kayabilirim. Samsung alırsam TR cihazı alırım

Hocam tekrardan teşekkür ediyorum ve tekrardan rahatsız ediyorum sizi. Yurt dışı cihazı almayı düşünürsem bu kez Xiaomi 14 Ultra'ya bütçem neredeyse yetiyor. Sizce bu riske girilir mi? Xiaomi alırsam yurt dışı cihazlara kayabilirim. Samsung alırsam TR cihazı alırım
Burası insanların sorunlarını çözmek amaçlı bir forum çekinmeden istediğinizi söyleyebilir/sorabilrisiniz.😊

Bence hayır girilmez zaten türkiyeden alacağınız cihazlar size fazlasıyla iyi bir deneyim sunacaklar.

Garanti en az telefon kadar önemlidir, garanti olmadımı diken üstünde oluyorsunuz.

Samsung da alabilirsin yd onun da kaydını yapabiliyorsun. Xiaomi 14 Ultra güzel cihaz alırsan memnun kalırsın. Xiaomi 13 Ultrayı alan çok kişi var tanıdığım bayağı beğeniyorlar. Risk sayılmaz aslında da garanti benim için çok önemli değil diyorsan almak çok mantıklı.

Samsung da alabilirsin yd onun da kaydını yapabiliyorsun. Xiaomi 14 Ultra güzel cihaz alırsan memnun kalırsın. Xiaomi 13 Ultrayı alan çok kişi var tanıdığım bayağı beğeniyorlar. Risk sayılmaz aslında da garanti benim için çok önemli değil diyorsan almak çok mantıklı.
Hocam yurt dışı cihazlarında dirençle kayıt yaptırmak zorunda kalmak gözümü korkutuyor aslında. Telefonun tüm sağlamlığı gidecekmiş gibi hissediyorum

S24 FE'nin RAM'i 8 ama CPU olarak diğer ikilden daha güçlü. 13T Pro ve Honor 200 Prodan bahsediyorum.

Bütçe artmış 14T Pro ve S24 Plus olabilir ama bütçeni tekrar zorlaman gerek.
37'ye 14T Pro var diye hatırlıyorum o olabilir.

Murat hocam öncelikle forumunuz hayırlı olsun.
Bu konudaki neredeyse tüm konuları okudum. Ama yine de kararsızım hala. Yıllardır Android kullanıcısıyım. Temiz bulursam Apple'a da geçebilirim çok takıntılı değilim o konuda. Kamera, performans, batarya yani bu bütçede her açıdan en iyi telefonu arıyorum. Uzun yıllar kullanmayı düşünüyorum. Yani özetle en F/P cihazı almayı düşünüyorum. Aklımda S24 FE, Xiaomi 13T Pro gibi cihazlar var. Honor 200 Pro da güçlü cihaz ama nedense ona çok ısınamadım. 24 FE'nin 7 yıl güncelleme alacak olması büyük artı ama 7 yıl sonra 8GB ram çok performans verir mi ondan şüpheliyim. Xiaomi ve Honor gibi aynı fiyat segmentindeki cihazlar 12/512 gibi seçenekler sunarken Samsungun sadece 8 ram sunması bence büyük eksi. S24 ve 23ü de bataryasından dolayı çok düşünmedim.
Düşüncelerim böyle. Her türlü öneriye açığım. İyi forumlar.
Dün S24Fe 256gb aldım mediamarkt'tan 28.500tl (1.500tl indirim oldu) 30.000tl için bence en mantıklı telefon s24fe'dir mukemmel bi cihaz kamerasi da cok iyi

S24 plus al geç.S24 Fe bugün için mutlu edebilir ama uzun vadede üzer.Yılların Apple ı bile 8gb ram e geçti,seneye 17 pro larda 12gb ram olacak.Ram canavarı Android cihaza Samsung denilen marka alay eder gibi 8gb ram koyuyor.Bu bütçelerde 12gb ram in altında donanım sunan cihazlardan uzak durmanı tavsiye ederim.

Herkese selam tekrardan, yüksek ihtimalle 14T Pro alacağım.Samsung'un hala 1 saatin üzerinde sürede şarj olması ve hala 25w desteklemesi beni uzaklaştırıyo. Yanılıyor olabilirim lütfen düzeltin yurt dışı cihazı alırsam Xiaomi'nın kaydı daha kolay gibi düşünüyorum. Fakat aklıma takılan birkaç soru var. Sarı sitede Xiaomi 14T Pro 20-22k aralığında, kayıtlı cihaz olarak satılıyor.Bu cihazlar yurt dışı gelip işlem görüp satılan cihazlar mı? Bunlara ne kadar güvenilir, nasıl bir yol izlemeliyim alırken? Güvendiğiniz satıcılar varsa paylaşırsanız çok sevinirim.

Herkese selam tekrardan, yüksek ihtimalle 14T Pro alacağım.Samsung'un hala 1 saatin üzerinde sürede şarj olması ve hala 25w desteklemesi beni uzaklaştırıyo. Yanılıyor olabilirim lütfen düzeltin yurt dışı cihazı alırsam Xiaomi'nın kaydı daha kolay gibi düşünüyorum. Fakat aklıma takılan birkaç soru var. Sarı sitede Xiaomi 14T Pro 20-22k aralığında, kayıtlı cihaz olarak satılıyor.Bu cihazlar yurt dışı gelip işlem görüp satılan cihazlar mı? Bunlara ne kadar güvenilir, nasıl bir yol izlemeliyim alırken? Güvendiğiniz satıcılar varsa paylaşırsanız çok sevinirim.
Türkiye garantili olarak 35 bine satılıyor bu arada hatırlatalım

Geri