Reklam Bannerı

30bin tl ye alinabilecek en mantikli kamerasi ve performansi iyi olan telefon

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan emre123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
14t pro butcemi fazla zorluyor oyuzden ya f7 pro yada s24fe alicak gibi duruyorum kameralari arasinda devasa bir fark varmi yoksa yakinlarmi accaba hangisini secmem lazim
Kameraları arasında devasa fark var. Birincisi S24FE'nin geniş açı, telefoto, selfie kameralarının sensörleri daha iyi. F7 Proda telefoto kamera yok zaten. İkincisi yazılım olarak Poco telefonlar çok geride Samsung'a nazaran. Çoğu yerde fotoğrafları çok canlı yada çok aydınlık çekip detayları kaybediyor.

son seceneekler s24fe poco f7 pro realmee gt 6 honor 200 pro hangisini almaliyim kamera onemli perforamnsda onemli dengeli bisi lazim
İşlemci arıyorsan Poco F7 Pro en güçlüsü.
Ana kamera için hepsinin bir seviyesi var ama ben S24 FE 256 GB alırdım. S24 FE'nin eksileri var şarj aleti meselesi bunlardan birisi. Diğerlerinde bu sorun yok mesela.

İşlemci arıyorsan Poco F7 Pro en güçlüsü.
Ana kamera için hepsinin bir seviyesi var ama ben S24 FE 256 GB alırdım. S24 FE'nin eksileri var şarj aleti meselesi bunlardan birisi. Diğerlerinde bu sorun yok mesela.
Aralarından en uygun fiyatlısı S24FE bir de onu da es geçmemek lazım. Bu telefon 25-26 bin liraya satılıyor diğerleri 30 bin lira bandındayken

Geri