Menüsü yağ gibi olsun kasma falan olmasın yan,i içine uygulama yükleyebilmek olsunKullanımı nasıl olacak? Şarjı uzun gidenlerden mi kısa gidenlerden mi almak istiyorsun. İçine uygulama yüklenebildiği zaman şarjı genelde çabuk bitiyor 1-2 gün gibi. 1-2 hafta gidenlerin de genelde sınırlı özellikleri oluyor.
Aklımda Xiaomi Redmi Watch 5 var almaya değermi sizce ? Kendim bir samsung kullanıcısıyım amma Samsung Watchlar biraz pahalı ona param yetmiyorKullanımı nasıl olacak? Şarjı uzun gidenlerden mi kısa gidenlerden mi almak istiyorsun. İçine uygulama yüklenebildiği zaman şarjı genelde çabuk bitiyor 1-2 gün gibi. 1-2 hafta gidenlerin de genelde sınırlı özellikleri oluyor.
Dediğiniz uygulama yükleme o saatte yok, depolaması 164 MB zaten.Aklımda Xiaomi Redmi Watch 5 var almaya değermi sizce ? Kendim bir samsung kullanıcısıyım amma Samsung Watchlar biraz pahalı ona param yetmiyor
Aynı şekilde Enes Özen de en fp saat seçmiş Watch FE yiDediğiniz uygulama yükleme o saatte yok, depolaması 164 MB zaten.
Aynı fiyata Galaxy watch FE var ama oyuncak saat gibi durduğundan bir de bütçeyi aştığından önermemiştim.
Yükleniyor…
www.epey.com
Aynı bütçede Xiaominin de bir saati var tasarım olarak düzgün duruyor
Yükleniyor…
www.epey.com
Teşekkür ederim vaktinizi ayırdığınız içinDediğiniz uygulama yükleme o saatte yok, depolaması 164 MB zaten.
Aynı fiyata Galaxy watch FE var ama oyuncak saat gibi durduğundan bir de bütçeyi aştığından önermemiştim.
Yükleniyor…
www.epey.com
Aynı bütçede Xiaominin de bir saati var tasarım olarak düzgün duruyor
Yükleniyor…
www.epey.com
Vallah'a Alabilirim Aslinda Samsung amma bir saate 6-7 bin tl para vermek bence gereksizMümkünse Samsung akın yazılım çok iyi
Samsung Watch FE 3.514₺ Amazonsatıcılı. Ona da çıkmak istemezsen Fit 3 olabilir. Telefonun Samsung olduğu için telefondan saat özelliklerini kontrol etmek rahat olacaktır.Vallah'a Alabilirim Aslinda Samsung amma bir saate 6-7 bin tl para vermek bence gereksiz
Bende 10 senelik Samsung var ayrıca Huawei wach GT 1 de kullanıyorum abi Samsung çok daha iyi ayrıca wach 4 ve 6 astro da deneyimlerim Samsung appleden sonra en iyisi genelde pil çok iyi değil ama işlemci hesap makinesi olduğu için Huaweilede ve kapalı yazılım ios gibi özgürlük yokVallah'a Alabilirim Aslinda Samsung amma bir saate 6-7 bin tl para vermek bence gereksiz