Reklam Bannerı

Akıllı Saat

Mertkaradag

Yeni Başlayan
S23 ultra kullanıyorum akıllı saat için ne tavsiye edersiniz? Ekosistem dışına çıkmak mantıklı mı sizce

Telefonu değiştirmeyi düşünmüyorsanız veya en azından Samsung markasını sevip devam edeceğinizi düşünüyorsanız ekosistemi korumak mantıklı bence,bütçeniz nedir?

S23 ultra kullanıyorum akıllı saat için ne tavsiye edersiniz? Ekosistem dışına çıkmak mantıklı mı sizce
Watch 6 Classic alınıp geçilir ya işlevli saat istiyorsan. Şarjı uzun gitsin diyorsan da ekosistem dışına çıkabilirsin. Akıllı saati aynı marka kullanmayan bir sürü kullanıcı var öyle sorun yaşadıklarını falan görmedim

Watch 6 Classic 47mm kullanıyorum bendede S23 Ultra var birlikte güzel çalışıyolar.Uyku takibi, bildirimleri okuma ve spotify'dan müziği kontrol etmek için kullanıyorum.Play Store'dan baya güzel saat yüzleri bulabiliyorum.Güzel bir cihaz öneririm.Pil konusu 2 gün götürüyor,Always on display kapalı.Performans ve takılma konusu neredeyse hiç olmadı.

Watch 6 Classic 47mm kullanıyorum bendede S23 Ultra var birlikte güzel çalışıyolar.Uyku takibi, bildirimleri okuma ve spotify'dan müziği kontrol etmek için kullanıyorum.Play Store'dan baya güzel saat yüzleri bulabiliyorum.Güzel bir cihaz öneririm.Pil konusu 2 gün götürüyor,Always on display kapalı.Performans ve takılma konusu neredeyse hiç olmadı.
Güzel saat

Geri