Hocam çok sade arayüz bazı yerlerde ufak tefek buglar var reklam yok eski miui ya çok benziyor seri bir arayüz kendi telefon uygulaması olmaması büyük bir eksi bana göre diyebileceklerim bu kadar varsa sorularınız cevaplayabilirimFuntouchOS nasıl hocam anlatsana
Kendi uygulamaları yok sanırım çok Google'ın uygulamalarını mı kullanıyor genelde birkaç örnek atsana böyleHocam çok sade arayüz bazı yerlerde ufak tefek buglar var reklam yok eski miui ya çok benziyor seri bir arayüz kendi telefon uygulaması olmaması büyük bir eksi bana göre diyebileceklerim bu kadar varsa sorularınız cevaplayabilirim
Şöyle hocamKendi uygulamaları yok sanırım çok Google'ın uygulamalarını mı kullanıyor genelde birkaç örnek atsana böyle
Ben beğenmedim ama memnunsan güle güle kullanŞöyle hocam
Sağolun hocam arayüz olarak bir espirisi yok ama ekranın acik kalma süresi olarak ve şarj etme süresi olarak çok memnunum 10.5 saat ekran süresi aldimBen beğenmedim ama memnunsan güle güle kullan
Basit ya arayüz oppo da güzel bundan saBen beğenmedim ama memnunsan güle güle kullan
Kaç dakika sürüyor şarj etmesiSağolun hocam arayüz olarak bir espirisi yok ama ekranın acik kalma süresi olarak ve şarj etme süresi olarak çok memnunum 10.5 saat ekran süresi aldim
Hocam 30 dk olmadan %100 doluyor 14 dk da %50 doluyorKaç dakika sürüyor şarj etmesi
Colorosumsu gibi işte biraz da saf androidimsi bişeyBasit ya arayüz oppo da güzel bundan sa
Oppo da eski xiaominin aynısı gibiBasit ya arayüz oppo da güzel bundan sa