Reklam Bannerı

Anker 326 20.000 mAh Powerbank 15W – 839 TL

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan OKN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

OKN

Yardımsever
29 Kasım (EFSANE KASIM) fiyatları ile aynı fiyata düştü. Yeni bir ürün 7 aydır piyasada. 2 çıkışlı 15W destekliyor.
Anker 326 20000 Mah Taşınabilir Hızlı Şarj Cihazı - USB-C - 2 Çıkışlı Powerbank – Siyah 839 TL

Ekran görüntüsü 2024-12-18 155422.webp
Ekran görüntüsü 2024-12-18 162143.webp

Son düzenleme:
29 Kasım (EFSANE KASIM) fiyatları ile aynı fiyata düştü. Yeni bir ürün 7 aydır piyasada. 2 çıkışlı 15w destekliyor.
Anker 326 20000 Mah Taşınabilir Hızlı Şarj Cihazı - USB-C - 2 Çıkışlı Powerbank – Siyah 839 TL HEPSİBURADA
Ekli dosyayı görüntüle 324
Fiyat aynı seviyeye düşmüş olsa da, yılın en büyük indirimlerinin olduğu Kasım indirimlerinde aslında o kadar da indirim olmadığı anlaşılıyor. İndirimler bittikten ve fiyatlar yükseldikten sonra tekrar yakın veya aynı seviyede fiyatlar. Ürün de fiyatına nazaran alınabilir görünüyor.

Satış ortaklığı bağlantısıdır. Uygulamadan alışveriş yaparsanız komisyon kazanırım.

45W Power Delivery destekli. Macbook şarj ettiğini söyleyenler olmuş. Bunun 65W 30000 mAh olanını bir Macbook Pro kullanıcısından görmüştüm. Yorumlar olumlu gibi duruyor. 839 TL'ye Ankerden ziyade buna da bakılabilir sanki. Fiyat 1.5 katına çıkıyor ama onu göz ardı etmemek gerek.,
1734536811088.webp

• Beğen
Tepkiler: OKN
Powerbank veya içerisinde pil bulunan ürünlerde yanlış bilmiyorsam pil yaşlanması durumu da oluyor. Ondan dolayı powerbanklerde ve diğer içerisinde pil içeren telefon ve benzeri ürünlerde bu beni endişelendiriyor indirimdeki ürünleri sanki bu açıdan yaşlanmış ürünlerde uyguluyorlar hissine kapılıyorum.

Powerbank veya içerisinde pil bulunan ürünlerde yanlış bilmiyorsam pil yaşlanması durumu da oluyor. Ondan dolayı powerbanklerde ve diğer içerisinde pil içeren telefon ve benzeri ürünlerde bu beni endişelendiriyor indirimdeki ürünleri sanki bu açıdan yaşlanmış ürünlerde uyguluyorlar hissine kapılıyorum.
Yaşlansa yüzde kaç yaşlanacak hocam, fiyatına oranla tartmak lazım. İki kat ucuza alıyorsan yapıştır

Geri