Reklam Bannerı

Apple garantisi şu anda nasıldır

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan utkubck
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

utkubck

Keşifçi
Kameradaki tozdan dolayı cihazı garantiye versem değiştirirler mi tozun çekime etkisi yok

Cihazı Apple dan aldıysan 14 gün içinde değişim yaparlar ama başka bir yerden aldığında değişim olmayabilir.
Cihazı hepsiburadadan aldık 20 aralık 2023 de geldi aldığımın 5. Günü falan gördüm tozu hatta fotoğrafıda var o tarihten ama cihazın içi açılmasın diye göndermedim garantiye garanti bitmesinden bir kaç ay önce gönderip cihazı değiştirtmek için uğraşmayı düşünüyorum

Cihazı hepsiburadadan aldık 20 aralık 2023 de geldi aldığımın 5. Günü falan gördüm tozu hatta fotoğrafıda var o tarihten ama cihazın içi açılmasın diye göndermedim garantiye garanti bitmesinden bir kaç ay önce gönderip cihazı değiştirtmek için uğraşmayı düşünüyorum
Boşuna ugrasmayın Apple telefon falan degısmıyor, benım 15 pro max cıhazımı ses kısma tusu bozuldu dıye goturdum cıhazın anakartı bataryası ve kasası degıstı, sonra arka kamerada toz var dıye goturdum arka kapak degıstı. Cıhaz degısımı yok Turkıyede, sadece tamır yapıyorlar

Boşuna ugrasmayın Apple telefon falan degısmıyor, benım 15 pro max cıhazımı ses kısma tusu bozuldu dıye goturdum cıhazın anakartı bataryası ve kasası degıstı, sonra arka kamerada toz var dıye goturdum arka kapak degıstı. Cıhaz degısımı yok Turkıyede, sadece tamır yapıyorlar
Ses kısma tuşundan niye anakart değişimi yaptılar acaba. Telefon değişimi olması önemli değil de servisinden memnun kaldıysan iyidir. Bu toz meselesini başka bir arkadaş daha diyordu iPhone 14 kullanıcısı olan, yaygın bir sorun mu acaba

Bende oled yanığı da başlamış hafiften ona da ekran değiştirirler özetle şu anda bu adamlar benim cihazın arka kapağı pili ekranı değiştirirler yeni cihaz vermezler yani

Bende oled yanığı da başlamış hafiften ona da ekran değiştirirler özetle şu anda bu adamlar benim cihazın arka kapağı pili ekranı değiştirirler yeni cihaz vermezler yani
Eskiden cihaz değişimi de yapıyorlardı ya arkadaş onunla karşılaştırmış herhalde

Eskiden cihaz değişimi de yapıyorlardı ya arkadaş onunla karşılaştırmış herhalde

Yazın cihazı yeniletip jelatini bile sökmeden satıp üste nerdeyse hiç para koymadan garantisi bitik 14 pro alasım var şu sıralar inşallah pro modele geçmek nasip olur 14 pro yu 20 pro ya kadar değiştirmeyi aklımın ucundan bile geçirmem herhalde

Geri