Denemeden bilemeyiz demek istiyorumKameradaki tozdan dolayı cihazı garantiye versem değiştirirler mi tozun çekime etkisi yok
Cihazı Apple dan aldıysan 14 gün içinde değişim yaparlar ama başka bir yerden aldığında değişim olmayabilir.Kameradaki tozdan dolayı cihazı garantiye versem değiştirirler mi tozun çekime etkisi yok
Cihazı hepsiburadadan aldık 20 aralık 2023 de geldi aldığımın 5. Günü falan gördüm tozu hatta fotoğrafıda var o tarihten ama cihazın içi açılmasın diye göndermedim garantiye garanti bitmesinden bir kaç ay önce gönderip cihazı değiştirtmek için uğraşmayı düşünüyorumCihazı Apple dan aldıysan 14 gün içinde değişim yaparlar ama başka bir yerden aldığında değişim olmayabilir.
Boşuna ugrasmayın Apple telefon falan degısmıyor, benım 15 pro max cıhazımı ses kısma tusu bozuldu dıye goturdum cıhazın anakartı bataryası ve kasası degıstı, sonra arka kamerada toz var dıye goturdum arka kapak degıstı. Cıhaz degısımı yok Turkıyede, sadece tamır yapıyorlarCihazı hepsiburadadan aldık 20 aralık 2023 de geldi aldığımın 5. Günü falan gördüm tozu hatta fotoğrafıda var o tarihten ama cihazın içi açılmasın diye göndermedim garantiye garanti bitmesinden bir kaç ay önce gönderip cihazı değiştirtmek için uğraşmayı düşünüyorum
Ses kısma tuşundan niye anakart değişimi yaptılar acaba. Telefon değişimi olması önemli değil de servisinden memnun kaldıysan iyidir. Bu toz meselesini başka bir arkadaş daha diyordu iPhone 14 kullanıcısı olan, yaygın bir sorun mu acabaBoşuna ugrasmayın Apple telefon falan degısmıyor, benım 15 pro max cıhazımı ses kısma tusu bozuldu dıye goturdum cıhazın anakartı bataryası ve kasası degıstı, sonra arka kamerada toz var dıye goturdum arka kapak degıstı. Cıhaz degısımı yok Turkıyede, sadece tamır yapıyorlar
Bende oled yanığı da başlamış hafiften ona da ekran değiştirirler özetle şu anda bu adamlar benim cihazın arka kapağı pili ekranı değiştirirler yeni cihaz vermezler yaniBoşuna ugrasmayın Apple telefon falan degısmıyor, benım 15 pro max cıhazımı ses kısma tusu bozuldu dıye goturdum cıhazın anakartı bataryası ve kasası degıstı, sonra arka kamerada toz var dıye goturdum arka kapak degıstı. Cıhaz degısımı yok Turkıyede, sadece tamır yapıyorlar
Eskiden cihaz değişimi de yapıyorlardı ya arkadaş onunla karşılaştırmış herhaldeBende oled yanığı da başlamış hafiften ona da ekran değiştirirler özetle şu anda bu adamlar benim cihazın arka kapağı pili ekranı değiştirirler yeni cihaz vermezler yani
Eskiden cihaz değişimi de yapıyorlardı ya arkadaş onunla karşılaştırmış herhalde