Reklam Bannerı

BDDK'nin 20.000 TL Altı Telefonlar İçin 12 Ay Taksit Kararı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Technicer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Technicer

Usta Yardımcı

Ekli dosyalar

• 1733674653296.webp
    1733674653296.webp
    63.7 KB · Görüntüleme: 13
Niye düşürdün madem doğru karardı şimdi niye yükseltiyorsun sınırı

Tamamen kaldırılması gereken bir uygulama.
Devletin vergi aldığı yetmiyormuş gibi taksit sınırına da karışıyor böyle bir saçmalık başka bir ülkede varmı acaba?

Tamamen kaldırılması gereken bir uygulama.
Devletin vergi aldığı yetmiyormuş gibi taksit sınırına da karışıyor böyle bir saçmalık başka bir ülkede varmı acaba?
Telefonu bildiğin ana ihtiyaç 30 bin liraya kadar da 400-500 dolarlık cihazları alıyoruz aslında. En azından 30-40'a kadar çıkması lazım çünkü dolar olarak orası normal seviye hani zenginlik olarak sınıflandırılmaması lazım. Yarısı vergi oradan hesapladım

Telefonu bildiğin ana ihtiyaç 30 bin liraya kadar da 400-500 dolarlık cihazları alıyoruz aslında. En azından 30-40'a kadar çıkması lazım çünkü dolar olarak orası normal seviye hani zenginlik olarak sınıflandırılmaması lazım. Yarısı vergi oradan hesapladım
Telefon fakirlerin eğlence aracıdır zenginlik olarak hiçbir fiyatı sınırlandıramayız burada cebinde uç kuruş olmayan adamlarda gidiyor 100k lık telefon alıyor.
Ben telefonu satarken istersem hiç taksit yapmam istersem 30 taksit yaparım devlet buna karışmamalı.

Telefon fakirlerin eğlence aracıdır zenginlik olarak hiçbir fiyatı sınırlandıramayız burada cebinde uç kuruş olmayan adamlarda gidiyor 100k lık telefon alıyor.
Ben telefonu satarken istersem hiç taksit yapmam istersem 30 taksit yaparım devlet buna karışmamalı.
Ya cebinde para olmayan adam 100 bin liralık telefon alırsa ortada mantıklı bi harcama olmuyor ben karşıyım en azından

20k altına iyi telefon olsa yerinde bir karar derdim.Bence 20k üzerine 12 taksit olmalı.Ülkede akıllı telefon bile artık lüks oldu.

20k altına iyi telefon olsa yerinde bir karar derdim.Bence 20k üzerine 12 taksit olmalı.Ülkede akıllı telefon bile artık lüks oldu.
Aslında güncel şartlarda şu karar dahi bir nebze iyi denebilir. 20k altında ne kadar iyi telefon olduğu tartışılır ve limitin iyi olmadığı da doğru. İmkanı olmayanlar için olabildiğince tutarı yükseltmek gerekse de daha iyi cihazlar alınabilir artık en azından. 20k üstüne 12 taksitin de sınırı olmalı şahsen. Herkes de amiral segment telefonu taksitle almamalı, yine de mal sahibinin esiridir.

Geri