Reklam Bannerı

Buds FE ve Liberty 4 NC Hakkinda görüşlerim

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan fish
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Etiketler Etiketler
    buds fe

fish

Keşifçi
Merhaba, Buds FE yi bırakıp Liberty 4 NC almıştım, ikisi hakkında da yorum yapacağım.

Öncelikle Liberty 4 nc, kulaklıklar biraz kaba tüm kulak uçlarını denememe rağmen hiçbiri tam uyum saglamadi, uygulamadan test yapmama rağmen. Onun dışında adaptif ANC çok sapıtıyor, bir anda şarkının tüm bassları yok oluyor tizzi fullüyor veya tam tersi. Ses kalitesine bir şey diyemem fakat ANC performansı cidden iyi olsa da bu gariplik olmamalıydı. (herhangi bir modda da oluyor)
Mikrofon eh denilebilir, şarjı cidden iyi. Basslari seven arkadaşlar kullanabilir.

Buds FE ye gelecek olursak, telefonum S24 Ultra diye tercih etmiştim, ses kalitesi aldığım fiyatta (999TL) rakipsizdi. Mikrofonu da tatmin etti ayrıca, tek sıkıntı ANC'nin engellemesi yeterince fazla değildi. Bir de batarya resmen uçup gidiyordu ANC açıkken.

Benim düşüncelerim bunlar, Buds FE yi sattim, Anker'i de iade ettim muhtemelen eskisi gibi kabloluya geçiş yapacağım. Chu 2 veya Quark 2 almayı düşünüyorum. Sizin de düşünceleriniz varsa tartışabiliriz.

3.5mm jak girişi hala olsa kablolu kulaklık süper olurdu da bu Type - C portu beni biraz geriyor.

Type - C portu zarar görür diye düşünüyorum. Makul bir düşünce mi tartışılır. Bir de kablosuzun rahatlığına alıştım artık.
Haklı olabilirsiniz rahatlıkta, fakat type c portunun zarar göreceğini düşünmüyorum ben. Hatta dspli olması Dönüştürücülu olmasından daha iyidir gibime geliyor.

Onun dışında adaptif ANC çok sapıtıyor, bir anda şarkının tüm bassları yok oluyor tizzi fullüyor veya tam tersi. Ses kalitesine bir şey diyemem fakat ANC performansı cidden iyi olsa da bu gariplik olmamalıydı.
Geçen sene bu zamanlar abimin doğum günü için ona almıştım Liberty 4 NC'yi ve hiç böyle bir şey yaşanmadı, olay elinizdeki numune ile de alakalı olabilir.

Buds FE ile pek kıyas edilecek bir alet değil gibi, Buds FE rakibi R50i sayılır.

Geri