Sistem kağıt üzerinde iyi duruyor ancak ssd ve ram yükseltmesi șart bence7800xt yada 4070 bir sistem toplanabilir bu bütçede. 4070 12 gb vrama, 7800xt 16 gb vrama sahip. Eğer studyo işleri yapacaksanız blender yada 3d tarzı nvidia almanız daha iyi olabilir. Onun dışında bu iki kart da birbirine yakın performans sunuyor. uzun süre kullanacağım derseniz 7800xt 16gb vrama sahip olması bir avataj olabilir, şimdilik bazı oyunlar haricinde 12 gb vram yeterli sayılabilir.
![]()
Thunder V2 | AMD Ryzen 5 7600 | 16 GB DDR5 | Powercolor RX 7700 XT 12 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
7600 + 7800xt li bir sistem tam öneri olarak atmıyorum çünkü sistem parçalarından özellikle psu kısmından çok anlamıyorum, incelenebilir.
Ancak anakart hakkında bilgim yok
Adında B harfi geçen A serisi anakart misali, baz seviye bir B serisi model; işlemci de baz seviye DDR5 olunca bütçeye odaklı konuluyor. İşlemciyi soğutması (dizginlemesi) giriş seviye, ekran kartı girişi 1 adet, M2 SSD desteği 1 adet, X1 slotu da 1 adet. A serisi koyulmak istenmemiş, biraz farklı görünsün denmiş ancak görüntüsü farklı sadece. Hız aşırtma desteği bulunsa da ne kadar yapılabilir; meçhul. İyi denemez ancak kötü de demeye gerek yok şayet iş görecek bir model. Sistemde de bellek değiştirilebilir. SSD de altta kalmış ancak o da değiştirilebilir. Kasa ve güç kaynağı kesin değişmeli sistem sağlığı açısından. Farklı bir sisteme bakılabilir.Ancak anakart hakkında bilgim yok
Obsidian Elite sisteminin biraz yüksek oluyor fiyatı özelleştirmelerle, bu şekilde indirimle 37k ve aşağısına daha iyi olur.sisteme 35-40 arası vermeyi düşünüyorum
Yanlız hazır sistem önerisinde bulunmak zorunda değilsiniz sistemi kendim toplamayı düşünüyorum bu yüzden her bir bileşen hakkında önerileriniz varsa benim için daha iyi olurAdında B harfi geçen A serisi anakart misali, baz seviye bir B serisi model; işlemci de baz seviye DDR5 olunca bütçeye odaklı konuluyor. İşlemciyi soğutması (dizginlemesi) giriş seviye, ekran kartı girişi 1 adet, M2 SSD desteği 1 adet, X1 slotu da 1 adet. A serisi koyulmak istenmemiş, biraz farklı görünsün denmiş ancak görüntüsü farklı sadece. Hız aşırtma desteği bulunsa da ne kadar yapılabilir; meçhul. İyi denemez ancak kötü de demeye gerek yok şayet iş görecek bir model. Sistemde de bellek değiştirilebilir. SSD de altta kalmış ancak o da değiştirilebilir. Kasa ve güç kaynağı kesin değişmeli sistem sağlığı açısından. Farklı bir sisteme bakılabilir.
Obsidian Elite sisteminin biraz yüksek oluyor fiyatı özelleştirmelerle, bu şekilde indirimle 37k ve aşağısına daha iyi olur.
Ekli dosyayı görüntüle 2911
Şu anlık da farklı bir sistem görünmüyor mantıklı olan. İndirimler olduğunda seçenekler de artacaktır.
•Mause :Yaklaşık 2-3 ay sonra bir oyuncu bilgisayarı toplayacağım bútçem 50000Tl sisteme 35-40 arası vermeyi düşünüyorum gerı kalan miktara ise çevre birimleri satın alacağım her öneriniz benim için çok değerli öneride bulunacak herkese șimdiden teşekkürler
2 fanlı diye ısınır mı acaba? Yorumlarına göre bir sıkıntısı yokYanlız hazır sistem önerisinde bulunmak zorunda değilsiniz sistemi kendim toplamayı düşünüyorum bu yüzden her bir bileşen hakkında önerileriniz varsa benim için daha iyi olur
Yorumlarda ısınma problemi gibi sorunlar bildirilmemişse sorun çıkartacağını sanmıyorum2 fanlı diye ısınır mı acaba? Yorumlarına göre bir sıkıntısı yok
![]()
Sapphire Radeon RX 7800 XT Pulse 16GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı
Sapphire Radeon RX 7800 XT Pulse 16GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Sınırda dahi çalışsa 75 derece görecektir en fazla, ki bu bile yüksek değer. Normal şartlar altında 65-68 derece arasında seyredecektir. Alınabilir yani.Yorumlarda ısınma problemi gibi sorunlar bildirilmemişse sorun çıkartacağını sanmıyorum
Aslında daha kârlı olduğundan böyle almak daha mantıklı ancak toplamak isteniyorsa da alternatif var tabii ki.Yanlız hazır sistem önerisinde bulunmak zorunda değilsiniz sistemi kendim toplamayı düşünüyorum bu yüzden her bir bileşen hakkında önerileriniz varsa benim için daha iyi olur
Herşyi inceledim ve toplam fiyat 55.600Tl ediyor ancak indirimleri beklemek yerine bazı parçalardan kısabiliriz mesela önerdiğin monitör 1440p ve bu yüzden fiyatı biraz daha pahalı bunun yerine 1080p ips bir monitör almam daha mantıklı fiyatı düşürebilmek açısından yani 1080p ips bir monitör önerin varmıAslında daha kârlı olduğundan böyle almak daha mantıklı ancak toplamak isteniyorsa da alternatif var tabii ki.
Bazı modeller ara sıra daha ucuza satılıyor, bazı günlerde olan indirimlerle haftalardır aynı veya benzer fiyata satılan ürün de var.
Lian Li Lancool 216
DeepCool PK750D
MSI Pro B650M-P
Sapphire RX 7800 XT PULSE
AMD Ryzen 5 7500F
Thermalright Burst Assassin 120 SE
Thermalright Peerless Assassin 120 SE
Patriot Viper Venom 16 GB 6000 MHz CL 30
Kioxia Exceria G2
Performansı en çok bilinen ve şaibesi en az olan modellerden şu anlık, ileride genel olarak monitörlerin akıbeti değişebilir.
Kulaklık olarak da bu model memnun edecektir. Kullanıcılarının genel olarak bahsettiği ses azlığı veya kapalılığı durumu genel problem değil hatta problem de değil, bazıları farklı hissediyor sadece. Mouse, mouse pad ve klavye hakkında detaylı bilgim olmadığından farklı fikirler daha doğru olur.
Sistem bu şekilde toplanıldığında pahalı gibi gelebilir şayet 40k'yi geçiyor ancak indirimli fiyatları yakalanırsa fiyat daha da düşecektir. Hazır sistemlerin parça kaliteleri daha aşağıda olur lakin fiyatları da ona göredir. Ortalama 36k fiyatlı RX 7800 XT/R5 7500F sistem, 27M2N5500 monitör, Cloud 3; 47k fiyata tekabül ediyor. Geriye kalan 3k bütçeye 2 ayrı ekipman alınabilir ancak yine durum indirimlere geliyor. Fiyatlar çok fark edebilir bu şekilde.
Oyunları oynama durumuna göre ekran kartı RX 7700 XT de alınabilir. Günlük kullanımda 2k daha iyi olur ve oyunlarda da orta, yüksek grafiklerde iş görebilir. RX 7700 XT ve 2k monitör durumu da, RX 7800 XT ve FHD monitör durumuna göre daha mantıklı olabilir duruma göre. FHD aşağıda kalır biraz. Yine de şu modele bakılabilir.Herşyi inceledim ve toplam fiyat 55.600Tl ediyor ancak indirimleri beklemek yerine bazı parçalardan kısabiliriz mesela önerdiğin monitör 1440p ve bu yüzden fiyatı biraz daha pahalı bunun yerine 1080p ips bir monitör almam daha mantıklı fiyatı düşürebilmek açısından yani 1080p ips bir monitör önerin varmı
7800xt darboğaz yapar mı acaba bazı oyunlarda işlemciye 1080p çözünürlükteHerşyi inceledim ve toplam fiyat 55.600Tl ediyor ancak indirimleri beklemek yerine bazı parçalardan kısabiliriz mesela önerdiğin monitör 1440p ve bu yüzden fiyatı biraz daha pahalı bunun yerine 1080p ips bir monitör almam daha mantıklı fiyatı düşürebilmek açısından yani 1080p ips bir monitör önerin varmı
Yapsa bile sorun olacak kadar darboğaz yapmayacaktır. Gerekli ayarlarda gerekli performansı gösterecektir.7800xt darboğaz yapar mı acaba bazı oyunlarda işlemciye 1080p çözünürlükte
Peki farklı Satıcılardan satın alacağım bileşenlerin montajını yapabilecek markalar varmıYapsa bile sorun olacak kadar darboğaz yapmayacaktır. Gerekli ayarlarda gerekli performansı gösterecektir.
Bu konuda bir bilgim yok maalesef. Bilgisayar toplama siteleri yapıyordur belki ancak müşteri memnuniyeti söz konusu. Farklı fikirler daha doğru olur.Peki farklı Satıcılardan satın alacağım bileşenlerin montajını yapabilecek markalar varmı
Sen yaparsın basit bişey zatenPeki farklı Satıcılardan satın alacağım bileşenlerin montajını yapabilecek markalar varmı
Birkaç video izledim ancak okadarda basit değildi bencSen yaparsın basit bişey zaten