Reklam Bannerı

Canlı Yayında Sorularınızı Cevaplıyorum - Yayın Cuma Saat 20:00'da

Murat Burç

Administrator
Yönetici
Cuma - Cumartesi veya Pazar akşamı(duyuracağım) canlı yayın yapacağım. Hem daha detaylı sorabilin(karakter sınırı) hem de foruma hareket gelsin diye soruları buradan almak istiyorum.

Eğer benim sorumu canlı yayına bırakma bu konuda cevapla derseniz bu konu altından da cevaplanabilir.
Ayrıca sorularınız için forumda konu açarak diğer arkadaşlardan da destek alabilirsiniz.

Teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Cuma - Cumartesi veya Pazar akşamı(duyuracağım) canlı yayın yapacağım. Hem daha detaylı sorabilin(karakter sınırı) hem de foruma hareket gelsin diye soruları buradan almak istiyorum.

Eğer benim sorumu canlı yayına bırakma bu konuda cevapla derseniz bu konu altından da cevaplanabilir.
Ayrıca sorularınız için forumda konu açarak diğer arkadaşlardan da destek alabilirsiniz.

Teşekkür ederim.
Türkiyede neden herşeyin sempatizanlığı yapılıyor. Samsung s24 serisinds kullanılan exnos eski neslin deki snapdargon 8 gen 2 den daha kötü hem fbs hem ısı hem pil olarak bunu samsung kullanan birine söyleyince hemen celaleniyor. Sanki samsung yerli malı ve savunması gerekiyormuş gibi davranıyor. Açıkçası Apple kullanıcıların bahaneleri bile daha anlamlı geliyor sen bu konu hakkında ne düşünüyorsun

Türkiyede neden herşeyin sempatizanlığı yapılıyor. Samsung s24 serisinds kullanılan exnos eski neslin deki snapdargon 8 gen 2 den daha kötü hem fbs hem ısı hem pil olarak bunu samsung kullanan birine söyleyince hemen celaleniyor. Sanki samsung yerli malı ve savunması gerekiyormuş gibi davranıyor. Açıkçası Apple kullanıcıların bahaneleri bile daha anlamlı geliyor sen bu konu hakkında ne düşünüyorsun
Çok mantık aramamak lazım. İnsanlar eşyalara ve firmalara fazla anlam yüklüyor.

Murat abi sence s24 ultura da verilecek 7 yıl güncelleme ne kadar mantıklı olur çünü o yılardaki android gücünü kaldırabilecekmi?

samsung xiaomi vb gibi markalar sence ne yapmalı apple yetişmek için apple her sene 3-4 çeşit telefonla yok ediyor sektörü işletim sistemini önemi bu kadar olamaz

samsung xiaomi vb gibi markalar sence ne yapmalı apple yetişmek için apple her sene 3-4 çeşit telefonla yok ediyor sektörü işletim sistemini önemi bu kadar olamaz
Marka değerlerini artırmaları ve sürekli güvenilir cihazlar çıkarmaları gerek. Düşük ve orta segment ürünleri bile dengeli olmalı şikayet ettirmemeli

Abi öncelikle iyi yayınlar.s24 mü yoksa s24 plus mı? plus benim bütçemi biraz fazla zorluyor. Aradaki farka değer mi(6-7) yıl kullanmayı düşünüyorum

s24 fe mi xaomi 14t mi fazla oyun oynamıyom yazılım önemli işlemci olarakta çok fark yok galiba zaten çok oyun oynamıcam

s24 fe mi xaomi 14t mi fazla oyun oynamıyom yazılım önemli işlemci olarakta çok fark yok galiba zaten çok oyun oynamıcam

Samsung cihaz almak değişim kampanyalarında önerdikleri fiyatlara bakarak avantajlı görülebilir mi. (Örneğin diğer androidlerde %40'ı 45i kadar bir fiyat çıkıyor ama Samsung ve iPhone'lar için %55-60 gibi) Yazan ürün değerlemeleri ne kadar gerçekçi

Teşekkür ederim.

abi poco x6 pro alacağım öğrenciyim oyun oynuyorum kamera benim için çok önemli değil ancak poco x6 proda aşırı derecede ısınma sorunu ve bataryada sorunlar olduğu söyleniyor doğru mudur

kral honor 200deki 7 gen 3 kaç yıl kasmadan götürür günlük kullanımda sosyal medya vs. hiç oyun oynamıyorum. 13k fazla verip honor 200 pro almaya gerek var mı?

Merhaba, hocam ağırlıklı film izlemek için monitör ne tavsiye edersiniz (oyun oynamayacağım). 27 inch idi eski monitörüm bozuldu epey sene olmustu çok fazla marka model var kafam iyice karıştı.

Geri