Reklam Bannerı

Canlı Yayında Sorularınızı Cevaplıyorum - Yayın Cuma Saat 20:00'da

forum hayırlı olsun öncelikle,
uzun süre kullanabileceğim kamerası iyi çok büyük olmayan 30 35 bandında telefon ne önerirsin

Hocam sence M4 Mac Mini 256 GB hafızası sıkıntı çıkarır mı? İlla daha üst hafıza seçeneğine çıkmak gerekir mi?

Aslına bakarsanız samsungun apple la rekabet gibi bi amacı yok en çok satan telefonlarda smasung ilk 10 a sadece a14 gibi 150 dolarlık telefonu girebiliyor. büyük ihtimalle şuan dünyada 9 tan iphone 16 pro alınıyorsa 1 tane samsung s24 ultra alınıyordur. kore de japonya kadar olmasada amaerikan sempatizanı. huwei nin asıl ambargo yeme sebebi 2019 da 2.lik koltuğunu applenin elinden alması ve huawei telefonlarının üst modelde de tercih edilebiliyor olmasıydı ambargo yemeseydi ben inanıyorum pazarın %25 ine sahip olurdu .çünki insalar apple ve samsungdan çok sıkıldı. apple nin tarihindeki geriye gidiş olarak sayabileceğimiz tek telefonu iphone 11 de huawei ambargo yedikten sonra 2019 da çıkmıştı ve köpek gibi sattı fiyatından kaynaklı. abd parayı çine yedirmez.

s24 plusun pil skorunun s23 ile dxomarkta aynı olması ve, s24 plusun 1 fbs bile s23 den fazla verememesini nasıl değerlendiriyorsun?

Merhaba. Samsung Galaxy tab s9fe 10.9 model tableti 15 vat orijinal Samsung şarj cihazı ile şarj ediyorum. Şarj ettiğim bu şarj cihazı kullandığım Samsung markalı telefonumun kutusundan çıkan şarj cihazı. S20fe telefonumun kutusundan çıkan şarj bu. Bu şarj cihazı ile telefonumu şarj ederken şarj olma konusunda bir sorun çıkmıyor normal bir şekilde hızlı doluyor. Aynı şarj cihazı ile Tabletimi doldurmaya çalıştığımda yavaş doluyor tablet ve bazenleri de bu fotoğrafta gördüğünüz gibi şarj olma yüzdesinin altında böyle bir sarı üçgen Bir de kablo işareti çıkıyor bu neden oluyor tablette mi sorun var şarj cihazında mı? Tableti şarj olurken Tamamen açık hızlı şarj özelliğini kapatıp baştan açtığımda sorun çözülüyor. Bu yazıyı baştan yazmaya karar verdim fotoğraf eklemeyi daha yeni öğrendim yeni katıldığım için buraya fotoğrafıyla birlikte yazıyı göndereceğim bu sefer yardımcı olursanız sevinirim

Ekli dosyalar

• inbound3444225606771018053.webp
    inbound3444225606771018053.webp
    941.8 KB · Görüntüleme: 22
Ne kadar alakasız bilmem ama Spigen'in 45 watt adaptörü ve samsung pps2 destekli kablosu ile şarj ediyorum ve biraz hızlı bitiyor. Acaba orijinal adaptör kullanmadığım için midir bu? Ekran sürem 5, yani az. 2k 120 dr kullanıyorum.

Geri