Reklam Bannerı

Comnet İnternet Kesintisi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Keymey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Keymey

Usta Yardımcı
Yönetici
İnternet kesilmiş yada çok yavaş çalışıyormuş. Turknette de sıkıntı var diye bazı arkadaşlar söyledi bu aralar. Sizde durumlar nasıl?

''e-devlet > BTK üzerinden şikayet kaydı açın , firma sizi "aramak zorunda kalıyor" ve alakasız bir cevap verirse şikayeti devam ettiriyorsunuz yine çözüm getirmezlerse bu kez devreye BTK giriyor . Bunu tüm aboneler yaparsa çok etkili olacaktır''

Müşterilere karşı olan tutumları olabildiğince sokak ağzıyla ve sözleşme şartlarında da; sosyal medyada firmayı kötüleyecek paylaşımların yasak olduğu yazıyormuş. Ülkede, parasının karşılığı olan hizmeti vermeyen firma sayısı artıyor kısacası. Hat sağlayıcıları fiyat yükseltip kampanya yaparak fiyatları bir anda düşürüyor. Bir yandan da bu tür gelişmeler...

Ceza da gelmiş bulunmakta.
Boş bir ceza.
Adamlar zaten daha hizmet vermeyecekler yani cezayı aldıktan sonra daha dikkatli davranalım gibi bir durum olmayacak.
Cezayı ödeyeceklerini bile sanmıyorum.

Boş bir ceza.
Adamlar zaten daha hizmet vermeyecekler yani cezayı aldıktan sonra daha dikkatli davranalım gibi bir durum olmayacak.
Cezayı ödeyeceklerini bile sanmıyorum.
Satılan bir kuruluşu, bu ülkedeki bir bankadan kredi çekerek ve krediyi ödemeyerek alan bir kişinin olduğundan da bahsediliyor. BTK, operatörler tarafından da pek kâle alınmayınca ne olursa olsun insanın içi rahat etmiyor. En azından alınması gereken karar alınmış iyisiyle kötüsüyle.

Satılan bir kuruluşu, bu ülkedeki bir bankadan kredi çekerek ve krediyi ödemeyerek alan bir kişinin olduğundan da bahsediliyor. BTK, operatörler tarafından da pek kâle alınmayınca ne olursa olsun insanın içi rahat etmiyor. En azından alınması gereken karar alınmış iyisiyle kötüsüyle.
Tüketiciyi düşünen olmadığı için bende çok umursamıyorum bu cezaları çünkü yaptırımı yok.
Verirsen bende sana yardımcı olurum vermessen canın sağolsun mantığı ile çalışıyor BTK.

Geri