Reklam Bannerı

düz İPhone 16 dan -> 14 pro max'e

YetimhaneKundakcisi_3169

Yeni Başlayan
Arkadaşlar selam. Ben şuan anlık olarak Siyah renkli Phone 16 128 gb kullanıyorum, pil %99 devir 212. Eniştem telefon satıyordu gel takaslıyalım dedi telefonda Derin Mor renkli Phone 14 pro Max 256 gb pil %85 üstüne herhangi bir şekilde para almayacağım veya vermeyeceğim. Sizce geçilir mi?

16'nın artılar:
-Pil sağlığı 100 ama ekran ve batarya farkından dolayı pil hemen hemen aynı gider gibi hatta bence 14 pro max'in bile daha iyi gidebilir
-yazılım daha güncel
-apple intelligence
-A18
-Garantili
-Ana Kamera Olarak hangisi daha güncel ve diğer kameralar hangisi daha güncel bilmiyorum
14 Pro Max'ın artılar:
-120 HZ ProMotion ekran
-Always On Display
-3x telefoto var (16'da hybrid 2x var)
-Paslanmaz Çelik
-256 gb
-Pro özellikleri var (row fotoğraf, prores)

Ben kesinlikle geçerdim bir kere iPhone 14 pro max daha pahalı bir telefon iPhone 16'ya göre. Kamerası hem ana kamerada hem telefotoda daha iyi. Ekranını konuşmaya zaten gerek yok 16'nın 60hz si çekilecek bir durum değil. Yapay zeka özellikleri çok da kullanışlı değil şu evrede, yazılım daha güncel dediğini anlamadım iPhone 14 pm güncellersen o da güncel olur, 128 GB olması bile değiştirmek için yeterli sebep. Eğer 14pm temizse ben olsam geçerdim, eski duruyorsa yıpranmışsa geçilmez.

Ben kesinlikle geçerdim bir kere iPhone 14 pro max daha pahalı bir telefon iPhone 16'ya göre. Kamerası hem ana kamerada hem telefotoda daha iyi. Ekranını konuşmaya zaten gerek yok 16'nın 60hz si çekilecek bir durum değil. Yapay zeka özellikleri çok da kullanışlı değil şu evrede, yazılım daha güncel dediğini anlamadım iPhone 14 pm güncellersen o da güncel olur, 128 GB olması bile değiştirmek için yeterli sebep. Eğer 14pm temizse ben olsam geçerdim, eski duruyorsa yıpranmışsa geçilmez.
16’nın ana kamerası 14 Pro’dan daha iyi.

16’nın ana kamerası 14 Pro’dan daha iyi.
Cevap vermeye gerek yok sanırım

Screenshot_2025-06-28-13-07-06-222_com.android.chrome.webp

teknik veriler gerçeği her zaman yansıtmaz 15’in bile 14 pro’yu geçtiği birçok video karşılaştırmaları var yeni fotoğraf işleme algoritmaları bazen donanımın önüne geçebiliyor (smart hdr5)
ben geçen yıl 14 Pro ve 15’i birçok kez karşılaştırdım 15 daha iyi sonuçlar veriyordu.
15/16 modelleri ayrıca 24 mp çekim modunu destekliyor. böylece hem 48 mpden daha iyi dinamik aralık sağlıyor hemde 12 mp’den daha fazla ayrıntı verebiliyor.

teknik veriler gerçeği her zaman yansıtmaz 15’in bile 14 pro’yu geçtiği birçok video karşılaştırmaları var yeni fotoğraf işleme algoritmaları bazen donanımın önüne geçebiliyor (smart hdr5)
ben geçen yıl 14 Pro ve 15’i birçok kez karşılaştırdım 15 daha iyi sonuçlar veriyordu.
15/16 modelleri ayrıca 24 mp çekim modunu destekliyor. böylece hem 48 mpden daha iyi dinamik aralık sağlıyor hemde 12 mp’den daha fazla ayrıntı verebiliyor.
Haksızsın ama tartışmaktan sıkıldığım için haklısın diyeceğim. Kendine göre haklısın sonuçta.

Geri