Reklam Bannerı

Eğitim için laptop tavsiyesi

tugraa4234

Keşifçi
Arkadaşlar iyi günler
Geçtiğimiz günlerde sayenizde çok iyi bir laptop sahibi oldum tekrardan teşekkürler
Bu kez ise kuzenim için yardımlarınıza ihtiyacım var
Gündelik işler ,ms office,canlı dersler vs için kullanacağı bir cihaz lazım
Ancak sorun şu internetten alışveriş yerine fiziki alacak mağazadan
O yüzden kendisi bu modeleri bulmuş
Bu modelleri değerlendirir misiniz ?
@Technicer @Keymey

Hepsi çok pahalı hepsi de alınmaz
Bende internetten almasını söyledim(benim pcnin modeli bile orada 10k yüksek ancak başka çaresi yok hocam maalesef )siz yine de bunlardan birini değerlendirir misiniz?
Birde ben pek bakamadım ama bunların artırılabilir ramli olması lazım birde d16da ekledi listeye huawei topluca bi değerlendirir misiniz?
@Keymey @Technicer

Bende internetten almasını söyledim(benim pcnin modeli bile orada 10k yüksek ancak başka çaresi yok hocam maalesef )siz yine de bunlardan birini değerlendirir misiniz?
Birde ben pek bakamadım ama bunların artırılabilir ramli olması lazım birde d16da ekledi listeye huawei topluca bi değerlendirir misiniz?
@Keymey @Technicer
Bütçesi ne kadar hocam bu arkadaşın, ona göre bakalım. Bir de hangi mağazalardan alacakmış onu da yazın

Bütçesi ne kadar hocam bu arkadaşın, ona göre bakalım. Bir de hangi mağazalardan alacakmış onu da yazın
Bütçe maximum 20 bin
Teknosa ve vatan bilgisayar mağazaları(büyükşehir olmadığı için mağazalar kısıtlı)
Kullanım senaryolarını söylemiştim
512 ssd ve minimum 8(arttırılabilir ramli olmalı)

Tekrardan rica edelim.

Alınabilir modeller Acer ve ASUS markalarında, bu markaların servisleri iyi değil. Cihazı aldıktan sonra RAM'i değiştirmek için servise göndermek gerekir. ASUS'un durumu biraz daha rahat olsa da her iki markanın da servisi aynı.

Bu bütçedeki ASUS, MSI modellerinin ya parça değişme imkânı olmaz ya da ekranları yarı iyi olur. Acer'ın hem parçası değişir hem de ekranı, cihazı daha kullanışlı yapar.

Bağlantıda i5-1235U yazıyor, bu modeldeki işlemci i5-1334U'dur, başlıkta yazandır.

Web'e özel %10 indirim aldığı vakit 15.5k civarına düşüyor. Hepsiburada'da 15k altına yakın zamanda düştü. TravelMate P4 modelleri ilk seçenek ancak alınamadıkları için Aspire Lite 2. seçenek olabilir. Düzgün Lenovo modelleri var ancak mağazalarda yoklar.

Son düzenleme:
Geri