Reklam Bannerı

EN İYİ PİLE SAHİP TELEFON ÖNERİN

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Byrico
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Byrico

Keşifçi
bir telefon alıcam,pili öncelikli olarak en onemlisi, kasmasın normal kullanımda yeter. Mümkün ise link paylaşın ürünün.Teseekkrler
Max 17k

Bütçenizi biraz arttırıp bu iki modelden birini almanızı tavsiye ederim.

Honor 200 8/256 GB – 17.999 TL
Samsung Galaxy A55 5G – 8/256 GB – 17.869 TL

Bence sadece pil performansı için o fiyata Honor Magic 7 Lite alınmamalı. Kullanım amacınıza göre akşama kadar telefon ile iş yapıyorsanız tercih edilebilir belki. Pilin 1 günü çıkarması yeterli oluyor. 1.5 gün olunca bir anlamı olmuyor. Yetmez endişesi ile ertesi gün %30-50 de şarja takıyorsun. A55'i tanıdığım birine önermiştim pilinden memnundu.

Bu telefon mümkünse büyük piline rağmen alınmaması gereken bir telefon. 6 gen 1 başlangıç seviyesi bir işlemci çünkü. Bir de şarj aleti de yok onu da belirtmeden geçmemek lazım. Bir de 6 gen 1 samsung döküm, tsmc değil. Biraz verimsiz olabilir.
Öneriniz nedir bana

Öneriniz nedir bana
Tek derdin pilse hem 720p ekran olması hem de G99 işlemcisi ile, hem de fiyatının telefonu olmasıyla https://www.epey.com/akilli-telefonlar/tecno-pova-4.html öneririm, fakat bu telefon iyi bir telefon olması anlamına gelmiyor. Fiyatına göre iyi sayılır. Onun dışında bazı bilindik cihazlar var A35 gibi pili iyi giden hem de fiyatının hakkı diyebiliriz. Bunun dışında da Poco X7 bakılabilir. Konu pil olduğunda bu fiyatlar fazla pahalı oluyor, çünkü pili biraz daha kötü olup da hem işlemci hem de kamera yönünden daha iyi olan cihazlar var, A55, X6 Pro, Honor 200 gibi

Tek derdin pilse hem 720p ekran olması hem de G99 işlemcisi ile, hem de fiyatının telefonu olmasıyla https://www.epey.com/akilli-telefonlar/tecno-pova-4.html öneririm, fakat bu telefon iyi bir telefon olması anlamına gelmiyor. Fiyatına göre iyi sayılır. Onun dışında bazı bilindik cihazlar var A35 gibi pili iyi giden hem de fiyatının hakkı diyebiliriz. Bunun dışında da Poco X7 bakılabilir. Konu pil olduğunda bu fiyatlar fazla pahalı oluyor, çünkü pili biraz daha kötü olup da hem işlemci hem de kamera yönünden daha iyi olan cihazlar var, A55, X6 Pro, Honor 200 gibi
A55 veya honor200 e mi dönmeliyim

Nothing Phone 2a 12/256 GB - 18.999 TL
8/128 GB modeline 17-18 vermek mantıksız. Bütçenizden 2K daha pahalı olduğu için önermedim. Nothing de şarj adaptörü çıkmıyor.
15-20K arasında en çok önerilen 3 telefon zaten A55, Honor 200, Nothing Phone 2a.
Nothing Phone 2a A55 ve Honor 200 kadar f/p değil ama farklı bir marka arayanlar için o fiyata alınabilecek bir ürün.
Sadece pili iyi olsun işlemci, kamera ve malzeme kalitesi o kadar önemli değil diyorsanız günlük kullanımda en düşük bütçe için G99'lu Samsung A16 ya da bakabilirsiniz.

Geri