Reklam Bannerı

En Ucuz 14 İnç Laptop (11.999)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Keymey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Keymey

Usta Yardımcı
Yönetici

Cihaz her ne kadar donanım olarak çok iyi olsa da büyük bir eksiği var. Ekran TN. Tavsiye edilebilecek bir bilgisayarken edilmeyene döndürüyor TN olması. 5625u 16 gb ram 14 inç olması iyi özellikleri

Bu bütçede 14'' çok aradım ama bulamayınca 15.6'' aldım mecbur. Tavsiyen çok yerinde benim gibiler için iyi olmuş. Teşekkürler

Ekran kalitesini fazla umursamayanlar için denebilirdi ancak umursanmayacak bir tarafı da değil. Küçük ekran isteyenler ve düşük bütçesi olanlar için gücü ve kombinasyonundan ötürü bakılabilir, alınabilir kısmıysa düşündürücü. Aslında eski cihaz veya TN panel ekran kullanan cihazlardan geçecekler için rahatsız edici olmayabilir ancak içerik tüketimi de düşünülünce yine iş çıkmaza giriyor. İnce eleyip sık dokumak gerek.

Bu bütçede 14'' çok aradım ama bulamayınca 15.6'' aldım mecbur. Tavsiyen çok yerinde benim gibiler için iyi olmuş. Teşekkürler
Kesinlikle fakat TN çok büyük eksik. Ultraviyole gözlükle bakmak lazım. Onun dışında kullanan kullanıyor TN de bazılarının umrunda değil.

Pc de ekran kalitesi için alınabilecek en ucuz cihaz macbook. Benim adlığım model asus vivobook x1504za i3 işlemcili. Hangi panel bilmiyorum ama iş görüyor. Eğer tn ise o kadar da kötü değil diyebilirim. Hp pavilionumda da 300 nit 72 ntsc ips panel var (öyle yazıyor) ve gayet memnunum

Pc de ekran kalitesi için alınabilecek en ucuz cihaz macbook. Benim adlığım model asus vivobook x1504za i3 işlemcili. Hangi panel bilmiyorum ama iş görüyor. Eğer tn ise o kadar da kötü değil diyebilirim. Hp pavilionumda da 300 nit 72 ntsc ips panel var (öyle yazıyor) ve gayet memnunum
macbooktan ucuz oled qhd+ ekranlı cihazlar var. asustaki ekran büyük ihtimalle bu

15.6."/FHD (1920 x 1080) 16:9, 60Hz, 250 nits, TÜV Rheinland sertifikalı, parlama yapmayan ekran IPS

hp deki zaten %100 srgb imiş ona iyi diyoruz.

1736176159528.webp

macbooktan ucuz oled qhd+ ekranlı cihazlar var. asustaki ekran büyük ihtimalle bu

15.6."/FHD (1920 x 1080) 16:9, 60Hz, 250 nits, TÜV Rheinland sertifikalı, parlama yapmayan ekran IPS

hp deki zaten %100 srgb imiş ona iyi diyoruz.
yoga slim 6, ideapad slim 5 gibi oled ekranlı modelleri unutup macbook diye atlamışım. son zamanlardaki elma fanlığım beni de korkutmaya başladı.

yoga slim 6 yı gördüm. ekranını gerçekten çok beğendim. ideapad slim 5 de satın almayı düşündüğüm bir modeldi fakat vazgeçtim sonradan.

benim hp pavilion 68n71ea modeli. ryzen 5 5600h ve rtx 3050ti olan. şimdi epeyden baktım yüzde 72 ntsc yazıyor gene. victuslarda 45 ntsc ve 100 srgb panelleri ortaya karışık koydukları olmuş ama bende bildiğim böyle bir durum yok

yoga slim 6, ideapad slim 5 gibi oled ekranlı modelleri unutup macbook diye atlamışım. son zamanlardaki elma fanlığım beni de korkutmaya başladı.

yoga slim 6 yı gördüm. ekranını gerçekten çok beğendim. ideapad slim 5 de satın almayı düşündüğüm bir modeldi fakat vazgeçtim sonradan.

benim hp pavilion 68n71ea modeli. ryzen 5 5600h ve rtx 3050ti olan. şimdi epeyden baktım yüzde 72 ntsc yazıyor gene. victuslarda 45 ntsc ve 100 srgb panelleri ortaya karışık koydukları olmuş ama bende bildiğim böyle bir durum yok
%45 NTSC %62.5 srgb, %72 NTSC %100 srgb renk skalasına denk geliyor yaklaşık olarak

Geri