Reklam Bannerı

EVDE İNTERNET ÖNERİSİ

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan bekir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bekir

Yeni Başlayan
Vodafe ev interneti kullanıyorum 2 senedir 100Mbps hızında çoğu zaman yavaşlık yüzünden memnun kalamadım. ort 50-70Mbps hız görüyorum. Taahhüt bitmek üzere 319TL den aynı tarifeyi 570TL çıkartıyorlar bide.

Türknette 100Mbps 499TL
milenicam 100Mbps 324TL
netspeeds 100Mbps 300TL
bu alt yapıları kullanan varmı tavsiyeniz veya önerinizi bekliyorum pls!!!

Türknet kullanıyorum. Memnunum, fakat belirtmek istediğim bi nokta var.

Eğer yavaşlıktan kastın sürekli 50-70 arası hız almaktansa sorun Vodafone değil altyapı kaynaklı olabilir. Modem arayüzünden (192.168.1.1) hat değerlerini öğrenmen ve ona göre aksiyon alman daha doğru. Yoksa hangi firmayı kullanırsan kullan yine düşük hızdan şikayet edersin.

Onun dışında daha az bilinen bir firmayi kullanmak vs. Göze alıyorum diyorsan bence sırf Türknet olsun diye 200tl fazladan vermeye gerek yok. Netspeed'de gayet iyi bi' firma. Tavsiye ederim.

Türknet kullanıyorum. Memnunum, fakat belirtmek istediğim bi nokta var.

Eğer yavaşlıktan kastın sürekli 50-70 arası hız almaktansa sorun Vodafone değil altyapı kaynaklı olabilir. Modem arayüzünden (192.168.1.1) hat değerlerini öğrenmen ve ona göre aksiyon alman daha doğru. Yoksa hangi firmayı kullanırsan kullan yine düşük hızdan şikayet edersin.

Onun dışında daha az bilinen bir firmayi kullanmak vs. Göze alıyorum diyorsan bence sırf Türknet olsun diye 200tl fazladan vermeye gerek yok. Netspeed'de gayet iyi bi' firma. Tavsiye ederim.
Modemide vodafondan aldım sıkıntı çekmemek için lakin özellikle hafta sonları asırı yavaslama sorunu yaşamaktayım sürekli arıza kaydı bırakmaktan gına geldi. düzelttik diyorlar yine sorun devam ediyor 3-4gün sonra,
fiyat olarakta bence çok pahalı kesinlikte değişicem vodofonu
netspeed iyi diyorsanız önümüzdeki ay başvurucam

• Beğen
Tepkiler: asf
Modemide vodafondan aldım sıkıntı çekmemek için lakin özellikle hafta sonları asırı yavaslama sorunu yaşamaktayım sürekli arıza kaydı bırakmaktan gına geldi. düzelttik diyorlar yine sorun devam ediyor 3-4gün sonra,
fiyat olarakta bence çok pahalı kesinlikte değişicem vodofonu
netspeed iyi diyorsanız önümüzdeki ay başvurucam
Netspeed'in müşteri hizmetleri ne kadar iyidir bilmiyorum. Ama genel olarak iyi bi' firmadır. Sıkıntı yaşayacağınızı sanmıyorum. En kötü taahhütsüz olduğu için ayrılıp başka firmaya geçersiniz.

Netgsm yaptırdım birkaç gün oldu. Daha uzun süre kullanmadığım için bişey diyemeyeceğim fakat mobildeki gibi olursa iyidir

fiyatlandırma nasıl ? Bilgi paylaşırsanız seviniriz.
Taahhüt olmadığı halde fiyat garantisi vermesi güzel. Başka bir internet sağlayıcısından geçersen kurulum ücreti yok.

Screenshot_2025-01-30-12-42-48-116_com.sec.android.app.sbrowser.webp

Geri