44.999 TL, 54.999 TL, 62.999 TL şeklinde fiyatlara sahipler.
Hangi model?Çok pahalı 4060 erazer şu 5050 ye taş çıkarır
Çok pahalı 4060 erazer şu 5050 ye taş çıkarır
![]()
Erazer Deputy P60I MD62747 i5-13420H 16 GB 512 GB SSD RTX4060 15.6" Full HD Gaming Laptop - idefix
Erazer Deputy P60I MD62747 i5-13420H 16 GB 512 GB SSD RTX4060 15.6" Full HD Gaming Laptop ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Dizüstü Bilgisayar & Laptop ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.com
Taş çıkartmaz, bu kadar kaliteli değil. Cihazlar hakkında detaylı araştırmayı yaptıysanız yazın, aksi takdirde yazılanların pek bir anlamı olmuyor.cihaz bu tercihler açıklansın bilgisayar gelirse alacam
aga fan sesine takılmam yani ben işlemciyi de w sınırlaması yap fazla ısınmasın istiyosan bende asus tuf serisi kullandım evet kalite farkı var ama cihazı da öldürmeyin fiyatı belli yani 3050 ti lar uçuşuyo bu fiyata akıl yaşı falan çok alakasız cihaz fp yani 100 derecede çalışsın çözümü var 5 6 fps düşüyo çok çokTaş çıkartmaz, bu kadar kaliteli değil. Cihazlar hakkında detaylı araştırmayı yaptıysanız yazın, aksi takdirde yazılanların pek bir anlamı olmuyor.
Yaş, ergenlik veya gençlik zamanında olsa da akıl yaşı böyle olmak zorunda değil.
Monitör kadar değil fakat monitörden çok daha yakın mesafede kullanılıyor adı üstünde dizüstü. Pikselleri görüyorsun çözünürlük düşük olduğu zaman. Fhd'nin avantajı daha rahat oyun kaldırabilmesi. Bir de ekranın renk gamutu de düşük, %45 NTSCqhd de bu boyutlarda anlamsız ztn ekran küçük monitör kadar değil
Öldürmüyoruz, bütçesi 30 bin olana daha iyisi yok. Fakat taş çıkarmıyor, belirli eksikleri var, performans yönünden kendi fiyat bandında rakiplerinden ileride. Daha yüksek bütçesi olan yeni gpulardan alabiliraga fan sesine takılmam yani ben işlemciyi de w sınırlaması yap fazla ısınmasın istiyosan bende asus tuf serisi kullandım evet kalite farkı var ama cihazı da öldürmeyin fiyatı belli yani 3050 ti lar uçuşuyo bu fiyata akıl yaşı falan çok alakasız cihaz fp yani 100 derecede çalışsın çözümü var 5 6 fps düşüyo çok çok