Ne kadar iyi ne kadar kötü bilmiyorum ama her türlü uygun fiyatlı geldi.
Gecikmesi vesaire iyi gibi ama incelenmesi lazım. Hiç videosu yokHız aşırtmayla 120 Hz oluyor, normalde 100 Hz, ne kadar süre 120 Hz olarak kalır kısmı muamma. Maksat Amazon satıyor diye alınıp denenebilir.
İyi modellerin hepsi 4500'den yukarıda, bundan başka bu fiyatlara olan teknik özellikleri iyi olan var mı monitör144 Hz üstü çoğu modelin bile incelemesi yokken bu tür 100 Hz civarı monitörlerin incelemesini bulmak daha da uğraştırır.
İyi modellerin hepsi 4500'den yukarıda, bundan başka bu fiyatlara olan teknik özellikleri iyi olan var mı monitör
Mprt 0.5 olması overdrive ile olduğundan ghosting yapar büyük ihtimal gameonda, 1ms ghosting fazla olmadan yaouuorsa VA olan bayağı fiyat performans. 120hz overclock yapılabiliyor mu acaba MSI da
Benzer olanlar var. VA olduğundan görüntü kalitesine artı yazar, gecikmesi de 100 Hz'e göre rahatsız etmeyebilir.
Aynı modelin IPS versiyonu, bu tür modeller için 3k üstü biraz biraz fazla olmaya başlıyor. Kupon, kod, banka kampanyası daha iyi kılar. En azından Amazon ve MSI olması daha iyi düşündürüyor, maksat hangisi en ucuzsa.
Belki yapılır ancak ne kadar işlevsel olur muamma.Mprt 0.5 olması overdrive ile olduğundan ghosting yapar büyük ihtimal gameonda, 1ms ghosting fazla olmadan yaouuorsa VA olan bayağı fiyat performans. 120hz overclock yapılabiliyor mu acaba MSI da
Farz edelim ki konuşmaları bunlar, bende ne masaüstü bilgisayar var ne de monitör ihtiyacı. Farz edelim ki oldu bu fiyata ne var diye bakıyorum. 2-3 bin lira fiyat bu monitörlerden %100 daha pahalı oluyor ayrıca az bir fiyat artışı değil. Her fiyattan monitör önerileri gibi düşünebilirsin, 5 bin civarına da telefon alınmaması lazım normalde ama insanlar aldıkları için video/liste yapanlar var. Yoksa para varsa tabi alınmaz.Kötü bir monitör. Bi kere 22 inç. Ne için kullanacaksın bilmiyorum ama 22 inç cidden masaüstü için küçük bir boyut. markası sıkıntılı, paneli desen kalitesi ne kadar iyi. üstüne üstlük 120hz. hiç bir şey ifade etmiyor. Hele ki oyun oynuyorsan asla alınmaz. 144hz monitöre ve daha iyi markalara yönel. fiyatı 2-3 bin oynar ama bu monitöre para vermek de çöpe atmak gibi olur.
Dediğim gibi ne yapılacağı çok mühim monitör ile. Atıyorum ya ben gündelik işlerimi halletmek için alacağım, ne bilim evden çalışıyorum standart bir monitör lazım. O zaman olabilir alınabilir ama yine de marka sıkıntısı var, bu markanın özellikle panel kısmında sıkıntılar çıkardığını duymuştum. Ha ne olur bilinmez sonuçta teknolojik ürün. Yani işi biraz şansa bırakmış olursun. Ama yok ben oyun için alacağım diyorsan asla alınmaz. Parayı ciddi anlamda boşa harcamaktır. Şimdi diyorsun ki %100 fark bindiriyorsun. Tamam ama günümüzde 3 bin tl çok büyük bir para değil. yani 3 bin tl nin %100'ü absürt bir para değil. Çalışıyorsan hadi diyelim o an alamadın bir sonraki maaşına rahatlıkla alabilirsin. Bahsettiğimiz fiyat 50 bin tl değil, bunun %100'ü 100 bin ediyor nasıl edelim şimdi diye bir durum yok. Meblağa zaten çok büyük bir para değil.Farz edelim ki konuşmaları bunlar, bende ne masaüstü bilgisayar var ne de monitör ihtiyacı. Farz edelim ki oldu bu fiyata ne var diye bakıyorum. 2-3 bin lira fiyat bu monitörlerden %100 daha pahalı oluyor ayrıca az bir fiyat artışı değil. Her fiyattan monitör önerileri gibi düşünebilirsin, 5 bin civarına da telefon alınmaması lazım normalde ama insanlar aldıkları için video/liste yapanlar var. Yoksa para varsa tabi alınmaz.
Günlük işler için 60hz monitör almaktan iyidir bu fiyata diye düşünüyorum, hiç olmazsa yenileme hızı yüksek ve gecikmesi düşük olduğu için daha akıcı bir ekran deneyimi sağlar. 60hz ekran kullanması çok rahatsız edici 120 üstü ekranlardan sonraDediğim gibi ne yapılacağı çok mühim monitör ile. Atıyorum ya ben gündelik işlerimi halletmek için alacağım, ne bilim evden çalışıyorum standart bir monitör lazım. O zaman olabilir alınabilir ama yine de marka sıkıntısı var, bu markanın özellikle panel kısmında sıkıntılar çıkardığını duymuştum. Ha ne olur bilinmez sonuçta teknolojik ürün. Yani işi biraz şansa bırakmış olursun. Ama yok ben oyun için alacağım diyorsan asla alınmaz. Parayı ciddi anlamda boşa harcamaktır. Şimdi diyorsun ki %100 fark bindiriyorsun. Tamam ama günümüzde 3 bin tl çok büyük bir para değil. yani 3 bin tl nin %100'ü absürt bir para değil. Çalışıyorsan hadi diyelim o an alamadın bir sonraki maaşına rahatlıkla alabilirsin. Bahsettiğimiz fiyat 50 bin tl değil, bunun %100'ü 100 bin ediyor nasıl edelim şimdi diye bir durum yok. Meblağa zaten çok büyük bir para değil.