Reklam Bannerı

Google Chrome, Samsung İnternet, Mozilla Firefox, Opera vs vs

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ducjko
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ducjko

Keşifçi
İşlevsellik ve ram kullanımı olarak hangisini kullanıyorsunuz ,hangisini önerirsiniz artıları ve eksileriyle yazarsanız sevinirim.(Samsung internet kullanıyorum)

Samsung internet kullanıyorum. Chrome gruplu yapıya geçtiğinden beri bu şekil devam ediyorum. Bir de gördüğüm kadarıyla Samsung kullanıcıları genelde Samsung Internet tercih ediyor.

S21 FE kullanıcısıyım samsung internet kullanıyorum genelimiz öyle haklısınız

YouTube'u arka planda kullanılabilir ve reklamsız kıldığından Brave kullanışlı. RAM kullanımı konusunda da sorun oluşturmuyor. Kasma, donma hissiyatı da olmadan akıcı bir şekilde çalışıyor.

Telefon için kesinlikle Brave derim ben.
Pc içinse Brave ve Firefox iyidir
Bilgisayar üzerinde de YouTube'u reklamsız kılan nadir tarayıcılardan Firefox. Diğer tarayıcılarda ve bazı uygulamalarda sorun çıkabiliyor. Edge de RAM kullanımı konusunda beğeniliyor ancak şahsi deneyimim reklamları bir türlü engelleyemediği yönünde oldu birçok kez.

Bilgisayar üzerinde de YouTube'u reklamsız kılan nadir tarayıcılardan Firefox. Diğer tarayıcılarda ve bazı uygulamalarda sorun çıkabiliyor. Edge de RAM kullanımı konusunda beğeniliyor ancak şahsi deneyimim reklamları bir türlü engelleyemediği yönünde oldu birçok kez.
Edge kullanışsız gibime geliyor.
Brave nerdeyse tüm sitelerdeki reklamları engelliyor , iyi eklentileri var en güzel nimeti ise tor sekmesi açabiliyoruz.
Eksi diyebileceğim kısım vpn servisinin biraz pahalı olması .

Hepsini kullanıyorum hepsinde başka hesaplar var. Okul için Chrome kullanıyorum çünkü okulun sitesinde en uyumlu Chromede çalışır yazıyor diğerleri kafama göre. Microsoft Edge en çok özellik olan.

Geri