Ettin mi etmedin mi anlamadım ki, indirim bitecekse iptal etmePara yatsın tekrardan vereceğim
Reis iptal ettimde para yatması 7 günü bulur diyorlar iptal etmesen mi acaba
Ettin mi etmedin mi anlamadım ki, indirim bitecekse iptal etmePara yatsın tekrardan vereceğim
Reis iptal ettimde para yatması 7 günü bulur diyorlar iptal etmesen mi acaba
Sınırsız stok reis ettim iptalEttin mi etmedin mi anlamadım ki, indirim bitecekse iptal etme
sınırsız stoksa sıkıntı yok her zaman alırsın bekle daha düzgün anakartlı alSınırsız stok reis ettim iptal
hocam 6000mhz den kısıp 240mm soğutucu alsam nasıl olur 5600mhz kalsa ramlarsınırsız stoksa sıkıntı yok her zaman alırsın bekle daha düzgün anakartlı al
Çok iyi olur bence, 7600 105w kadar çekiyor ısınabilirhocam 6000mhz den kısıp 240mm soğutucu alsam nasıl olur 5600mhz kalsa ramlar
Aoc daha iyi destek bakımındanArkadaşlar selamlar yeni bir monitör almak istiyorum 2k bu iki monitör arasında kaldım sizce hangisi daha iyi ?
![]()
Samsung Odyssey G5 27" LS27DG502EUXUF (S27DG502) Monitör
Samsung Odyssey G5 27" LS27DG502EUXUF (S27DG502) Monitör S27DG502EU detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Samsung mu ?
![]()
AOC Q27G4XF Monitör
AOC Q27G4XF Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
yoksa aoc mu ?
Hocam arasında ki fark nedir sizce hangisini tercih etmeliyim ?Çok iyi olur bence, 7600 105w kadar çekiyor ısınabilir
Bilmiyorum renkleri falan değişiktir aynı model bunlarHocam arasında ki fark nedir sizce hangisini tercih etmeliyim ?
Hocam nasıl sizce sipariş geçiyorum kasa iyi midir değişmiş stok yok diyeBilmiyorum renkleri falan değişiktir aynı model bunlar